Hentbolda Play-Out zamanı

Hentbolda Play-Out zamanı

Türkiye Hentbol Süper Liginde sezonun son maçları geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin son haftasında kendi sahasında Maliye Milli Piyango takımını konuk etti.

 Rakibine karşı oyuna iyi başlayan Selçuklu Belediyesi elinde bulundurduğu skor avantajını maç boyunca korumayı başarırken mücadeleyi 32-29 kazanmayı bildi. Mavi beyazlı ekip maçın ilk yarısını da 18-17 önde tamamlamıştı.Selçuklu Belediyesi aldığı bu galibiyetle ligi galibiyetle tamamlarken puanını da 17'ye yükseltti ve ligi 13. sırada noktaladı.

Hentbol da ligin tamamlanmasının ardından gözler şimdi playout maçlarına çevrildi. Federasyondan yapılan açıklamada lig maçlarının tamamlanmasının ardından ara verilmeden playout maçlarının oynanacağı belirtildi. Ligde 9, 10, 11, 12 ,13 ve 14. sırada yer alan takımlar lig usulü puanla maçlar oynayacaklar. 10 maçlık periyottan oluşan ligde kalabilme maçları bugün ve Pazar günleri oynanacak.

Selçuklu Belediyesi ilk maçını bugün kendi sahasında ligi 10. sırada bitiren Antalya ekibi ile oynayacak. Temsilcimiz 12 Nisan Pazar günü deplasmanda İstanbul Anafen takımı ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.