Hentbolcular kupa sınavında

Hentbolcular kupa sınavında

Hentbol 1. Ligi A Klasmanında mücadele eden Selçuklu Belediyespor Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında bugün sahasında Süper Lig temsilcisi güçlü Çankaya Belediyespor ile karşılaşacak.

Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 17.00'de başlayacak.  Selçuklu Belediyespor antrenörü Hasan Bakar minik kategorisinden başladıkları kadro ile şuanda 1. Ligde mücadele ettiklerini ve bu takım ile Türkiye Kupasında mücadele eden tek birinci lig takımı olduklarını söyledi.

Bakar, “Selçuklu Belediyespor olarak tamamı Konyalı olan sporcularımızla Hiçbir transfer yapmadan 1.ligde mücadele ediyoruz. İlk hedefimiz Hentbol Süper Ligine çıkmak daha sonra ise 3 yıl içerisinde Avrupa kupalarında tamamı Konyalı sporcular ile mücadele ederek Dünyada benzeri olmayan bir ilke imza atmak istiyoruz. Bu konuda kulüp başkanımız Selçuk Aksoy'un ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın bize büyük desteği var. Türkiye Kupasında çeyrek finale kalan tek 1. Lig ekibiyiz. Ligin güçlü ve tecrübeli ekiplerinden biriyle oynayacağız.

Bu bizim için büyük tecrübe olacak.  Minik kategorilerinden başlayarak bugüne kadar geldiğimiz takımımzla bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz.Diğer kulüpler gibi transfer yapmadan tamamı Konyalı sporcularımızla mücadelemiz devam ediyor takımımıza altyapıdan da katkı yapmaya devam ediyoruz. Selçuklu Belediyespor etiketi ile Türkiye Hentbolunda söz sahibiyiz.İlerleyen yıllarda Selçuklu Belediyespor ismi uluslar arası hentbol arenasında da duyulacaktır. Bu başarıya uluşmak için elimizden geleni yapacağız” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.