Hentbolcular ilk puanını aldı

Hentbolcular ilk puanını aldı

Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Takımı ligin üçüncü haftasında deplasmanda Kayseri temsilcisi Rainbov takımına konuk oldu.

Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Takımı ligin üçüncü haftasında deplasmanda Kayseri temsilcisi Rainbov takımına konuk oldu. Ligde henüz galibiyeti olmayan ekiplerin maçı, izleyenlere büyük keyif yaşattı. Her iki takımda ligde ilk kez galibiyetle tanışmak için büyük gayret gösterdi.

Takımların karşılıklı atakları ve bulduğu gollerle başlayan mücadelede konuk takım Selçuklu Belediyesi, rakibi karşısında üstünlüğü yakaladı ve maçın ilk bölümü tamamlana kadar rakibine öne geçme şansı vermedi. Sahaya çıkan oyuncuların hepsi üzerine düşeni yerine getirmek için olağan üstü çaba harcadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi Rainbov takımı öne geçmek ve skor avantajını yakalamak için seyircisinin de desteğini arkasına alarak büyük baskı kurdu. Rakibinin uyguladığı baskı ve oyun planlarının hepsini bozan, maçtan kopmayan Selçuklu Belediyesi oyuncuları arzu ettiği galibiyeti almak için terinin son damlasına kadar mücadele etti. Maçın son bölümlerine girildiğinde heyecan artarken aradaki fark da açılmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda alan savunması yaparak rakibi orta sahada karşılamaya ve gol yollarını kapatmaya çalıştı. Maçın son 10 dakikasına Selçuklu Belediyesi 24-23 girmeyi başardı. Ancak mücadelenin son saniyelerinde skor eşitliğini yakalayan Kayseri Rainbov takımının öne geçmesine mavi beyazlılar sıkı savunma ile engel oldu. Son saniyelerde ev sahibi takım 29-28 öne geçme şansı bulsa da Selçuklu Belediyesi'nin tecrübeli ismi Aleksandr kaleye uzak noktadan zor pozisyonda bulduğu golle takımını 29-29 beraberliğe taşıdı ve temsilcimiz zorlu deplasmandan puanla döndü.

Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı aldığı bu sonuçla Süper ligdeki ilk puanı aldı. Temsilcimiz ligin dördüncü haftasında 11 Ekim Cumartesi günü saat: 15:00 da ligin iddialı ve yenilgisiz ekipleri arasında yer alan Ankara Büyükşehir Belediyesi takımını konuk edecek. Karşılaşma Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.