Hentbolcular beraberlikle döndü

Hentbolcular beraberlikle döndü

Erkekler Hentbol Süper Lig 9. hafta mücadelesinde İstanbul Anafen Kolejine konuk olan Selçuklu Belediyesi rakibi ile 38-38 berabere kaldı. Mavi beyazlılar iyi mücadele ettiği karşılaşmada galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Türkiye erkekler Hentbol 1. Ligi 9. hafta mücadelesinde İstanbul deplasmanındaAnafen Koleji ile karşı karşıya gelen Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı maçtan 38-38 beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmada her iki takım da galibiyete uzanmak için büyük çaba harcadı. Pendik'teki Kurtköy Spor Salonu'nda yapılan mücadelenin ilk yarısını 20-17 Anafen takımı önde kapattı.

Mücadelenin ikinci yarısında maçtan kopmayarak oyuna ortak olan mavi beyazlılar rakibine karşı oldukça iyi savunma yaptı. Aradaki farkı kapatan ve skor avantajını ele alan Selçuklu Belediyesi basit savunma hataları ile üstünlüğünü koruyamayarak maçtan 38-38 beraberlikle ayrıldı.

Ligde daha önce oynadığı maçlarda dört galibiyet ve dört yenilgisi bulunan Anafen bu maçla birlikte üçüncü beraberliğini almış oldu. Selçuklu Belediyesi takımı ise ligdeki ikinci beraberliğini alarak, 1 galibiyet ve 5 yenilgi ile ligdeki yoluna devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.