Hentbolcular 2. Yarıya yenilgi ile başladı

Hentbolcular 2. Yarıya yenilgi ile başladı

Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin ikinci yarısının ilk maçına kendi sahasında Amasya Taşova takımı karşısında çıktı.

Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin ikinci yarısının ilk maçına kendi sahasında Amasya Taşova takımı karşısında çıktı. Temsilcimiz mücadeleyi 29-33 kaybederken ikinci yarıya yenilgi ile başladı.

Tecrübeli ve yabancı oyuncu ağırlıklı kadroya sahip olan konuk takım fark azalsa da üstünlüğünü korumayı başardı ve soyunma odasına 17-14 üstün giden taraf oldu.

Mücadeleni ikinci yarısında Selçuklu Belediyesi takımı oynadığı oyun ve gösterdiği gayret ile izleyenlerden büyük taktir topladı. Maçın büyük bir bölümünde takımlar arasındaki fark yalnızca 1 sayı olsa da ev sahibi ekip öne geçme fırsatı yakalayamadı. Amasya Taşova maçın başından sonuna kadar üstünlüğü korumayı başardığı maçın sonunda 33-29'luk skor ile sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı önümüzdeki hafta sonunda Antalya deplasmanında çıkacak. Mavi beyazlılar bu maçın hazırlıklarına Salı günü yapılacak olan çalışmalarla başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.