Hentbolcular 2. yarıya  hazır

Hentbolcular 2. yarıya hazır

Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı ligin ikinci yarısı öncesi Anafen takımı ile 2 hazırlık maçı oynadı.

Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı ligin ikinci yarısı öncesi Anafen takımı ile 2 hazırlık maçı oynadı. her iki maçı da kazanan mavi-beyazlılar ligin ikinci yarısı öncesi hazır olduklarını gösterdiler. Türkiye Erkekler Hentbol Ligi 1. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı Ligi verilen devre arasında ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmalarına devam eden mavi-beyazlılar hazırlık çalışmaları çerçevesinde iki hazırlık maçı oynadı.

Ligin güçlü ekiplerinden Anafen Koleji takımını şehrimizde konuk eden Selçuklu Belediyespor, rakibi ile 2 gün üst üste iki hazırlık maçı oynadı. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanan maçların her ikisinden de galibiyetle ayrılan ev sahibi takım ligin ikinci yarısı öncesinde durumunu test etme şansı yakaladı.
İlk hazırlık maçının ilk yarısı 24-22 önde tamamlayan Selçuklu Belediyespor karşılaşmanın sonunda 49-42'lik skorla sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Sonraki gün yapılan mücadelenin ilk yarısını 26-19 önde tamamlayan mavi-beyazlılar maçı 51-38 kazanmayı bildi. oynanan her iki karşılaşmada da tüm oyuncularını sahada deneme ve durumlarını görme şansı yakalayan antrenör Hasan Bakar, ligin ikinci yarısı öncesinde oyuncularının performanslarından memnun olduğunu belirtti.

Antrenör Bakar, "Ligin ikinci yarısına önümüzdeki hafta başlayacağız. Ligi verilen arada takımımız en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştı. Yaptığımız hazırlık ve çalışmaları Anafen maçlarında görme ve test etme şansı yakaladık. ilk yarıda şanssız bir şekilde verdiğimiz maçları ikinci yarıda telafi etmek için elimizden geleni yapacak ve süper lige çıkmak için büyük gayret göstereceğiz. İnşallah oyuncularımızla bunu başaracağız. Ayrıca hazırlık maçları için şehrimize gelen Anafen takımını burada konuk eden ve bize maç oynama şansı veren yönetim kurulumuza da teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.