Hedefsizlik yok

Hedefsizlik yok

Konya Anadolu Selçukspor’da Başkan Mehmet Günbaş bu sezon hedefsizlik gibi bir durumun olmadığını belirterek, play-off oynamak istediklerini ifade etti.

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Konya Anadolu Selçukspor’da yeni sezon çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılar transfer görüşmelerine hız verdi.

“GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR”

Yeşil beyazlılarda Başkan Mehmet Günbaş yeni sezon transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek,  “Belirlediğimiz isimlerle görüşmelere devam ediyoruz. Ancak henüz netleşen bir durum yok. Hocamız Konya’da, kamp başlayana kadarda burada olacak. Görüşmelere katılacak. Yedek oyuncu almak istemiyoruz. O yüzden titiz davranmaktayız. En kısa sürede bu çalışmalar noktalanacak.” dedi.

“İÇ TRANSFER OLABİLİR”

Günbaş iç transferde de bazı isimlerle görüşmelerin olabileceğini belirterek, “Bildiğiniz gibi daha önceden yaptığımız görüşmeler neticesinde Aydın Kuzu, Mehmet Zeki Uçan ve Ahmet Önay ile anlaşma sağlandık. İç transferde birkaç isimle daha görüşme yapabiliriz. Birkaç oyuncumuz tekrardan kulüpte görev almak istediklerini iletiyorlar. Oturup değerlendirme yapacağız.” şeklinde konuştu.

“TESİS YENİLENİYOR”

Başkan Günbaş yeni sezon öncesinde tesislerde de hazırlıkların devam ettiğini belirterek, “Tesislerimizde bazı çalışmalar yapıyoruz. Çevre düzenlemesinin yanı sıra boya işleri de devam ediyor. Aynı zamanda su kazanlarımızı değiştirdik, tesisin ısınmasında doğal gaza geçtik. Hem futbol anlamında hem de tesis anlamında yeni sezon hazırlıklarımız devam ediyor” dedi.

“ATATÜRK’DE OYNAYACAĞIZ”

Yeni sezonda maçlarını nerede oynayacakları ile alakalı soruya ise Günbaş, “Şu anda görüldüğü kadarıyla Atatürk Stadyumu’nda maçlarımızı oynamaya devam edeceğiz. Bu noktada farklı bir alternatif gözükmüyor. İlerleyen günlerde ne olur, şimdiden bilmek zor”

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.