Hedefler 1.Küme

Hedefler 1.Küme

2.Amatör Küme'de play-offa kalan takımlar 1.Amatör Küme'ye yükselmek için sahaya çıkacak

2.Amatör Küme'de play-offa kalan takımlar 1.Amatör Küme'ye yükselmek için sahaya çıkacak. Bugün saat 18.30'da Gölyazı Belediyesi ise İçeri Çumra Belediyesi karşı karşıya gelecek. Yarın ibe Akşehir Birlik ile Yeni Meram saat 19.00'da sahaya çıkacak. İki mücadele Muharrem Samur'da oynanacak

Konya 2.Amatör Küme'de kendi gruplarında Akşehir Gençlikspor, Konya Kara Kartallar, Havzanspor ve Akören Kültürspor şampiyon olarak 1.Amatör Küme'ye yükseldi. Ligde gruplarını ikinci sırada tamamlayan takımlar ise play-off maçları oynamaya hak kazandı. Maçı kazanacak takımlar 1.Amatör Küme'ye yükselecek. Bu 2 maçın tarihleri açıklandı. Play-off karşılaşmaları Şehit Muharrem Samur Sahası'nda oynanacak. Gölyazı Belediyesi  ile İçeri Çumra Belediyespor arasında oynanacak mücadele bugün saat 18.30'da, Akşehir Birlikspor - Yeni Meramspor maçı ise yarın saat 19.00'da oynanacak.

İLK MAÇ ÇUMRA İLE GÖLYAZI

2.Amatör Küme C Grubu'nda bitime haftalar kala şampiyonluğunu ilan eden Havzanspor'un ardından ikinciliği garantileyerek play-off bileti kapan İçeri Çumra Belediyespor, B Grubu ikincisi Gölyazı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. İki takım 1.Amatör Küme'ye yükselmek için sahaya çıkacak. Bugün saat 18.30'da başlayacak mücadele Şehit Muharrem Samur Sahası'nda oynanacak.

 İKİNCİ MAÇ BİRLİK İLE MERAM

2.Amatör Küme A Grubu'nun son hafta karşılaşmasında deplasmanda Akşehir Gençlikspor'u 3-2 mağlup eden Akşehir Birlikspor grupta play-offa kalmayı garantiledi. Akşehir Birlikspor'un en yakın rakibi olan Tuzlukçu Belediyespor ise Seyranspor'u 5-1 yenmesine rağmen play-off biletini kapamadı.Akşehir Birlikspor D Grubu'nda son hafta Hadimspor'u 4-2 mağlup ederek play-off biletini kapan Yeni Meramspor ile yarın Şehit Muharrem Samur Sahası'nda karşı karşıya gelecek.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.