Hedefe ilerliyoruz

Hedefe ilerliyoruz

Konyasporlu futbolcu Ufukhan, Ligde kolay maç olmadığını ve hedefleri olan şampiyonluğa ilerlediklerini söyledi. Tecrübeli futbolcu Giresun deplasmanından 3 puan almak istediklerinin altını çizdi

Konyaspor’un tecrübeli oyuncularından Ufukhan, Bank Asya’da hiçbir maçın kolay olmadığını, bunu da geride kalan 15 haftada gördüklerini söyledi. Bütün maçların zor geçtiği Bank Asya 1.Lig'de geniş bir kadrolarının olması nedeniyle 15 haftada iyi işlere imza attıklarını belirten Ufukhan Bayraktar, takım olarak maçlarda son düdüğe kadar verdikleri mücadelelerinin karşılığını aldıklarını ve şampiyonluk hedefine adım adım ilerlediklerini söyledi.

Bizim kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı. Çünkü maç eksiliğiyle bir günlüğüne de olsa liderliği bırakmıştık. Bunun bilincideydik. Bunun biraz sıkıntısı oldu. Aslında maça çok da iyi başladık. Pozisyonlarda bulduk. Değerlendiremedik. Beklemediğimiz bir anda kalemizde golü gördük. Ardından takım halinde risk aldık. Yüklendik ve neticesinde 85 ve 90.dakikalarda golleri bulduk. Kazandık ve çok mutluyuz. 15.hafta geride kaldı. Geriye dönüp baktığımızda puan cetvelinin ilk sırasındayız ve lideriz. 15.haftayı lider bırakmak kadar güzel bir şey yok. İlk haftalardan itibaren yolumuza lider olarak devam ediyoruz. Yani belirlediğimiz hedefe adım adım ilerliyoruz. Sezonun tamamlanmasına birkaç hafta kala da şampiyonluğumuzu ilan etmeyi hedefliyoruz.
MÜCADELEMİZ, HIRSIMIZ SONUÇLARA YANSIYOR
Bank Asya 1.Lig çok farklı bir yapıya sahip. Her sene takımlar birbirleriyle yakın puanlara sahip olarak yollarına devam eder. Ama haftalar ilerledikçe kopmalar başlar. Zirveye oynayan takımların sezonun ikinci yarısında kötü performans çizerek sıkıntılar yaşadığını Kartalspor örneğinde yaşadık. Biz böyle bir şey yaşayacağımıza ihtimal vermiyoruz. Çünkü takım olarak çok iyi mücadele ediyoruz. Belki iyi futbol oynayamıyoruz ama her maçta rakipten çok pozisyona giriyoruz. Mücadelemiz, hırsımız, hocamızın takımımıza gerçek anlamda hükmetmesi sonuçlara olumlu etki ediyor ve kazanıyoruz. İnşallah yolumuza böyle devam edeceğiz.
GİRESUNSPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ
Bank Asya 1.Lig'de zaten kolay maç yok. Ligin dibindeki takımlar bile çok iyi mücadele sergileyebiliyorlar. Giresunspor zaten kaliteli bir takım. Her maçı kazanmak için oynuyoruz ve Giresunspor maçına da kazanmak için gideceğiz. Karadeniz takımları taraftar desteğini arkasına alarak iyi işler yapabiliyorlar. Biz eğer oyunun başından itibaren üstünlüğü elimize alırsak ve kabul ettirebilirsek taraftarda onlara sırtını dönebilir. Galibiyet almak için gideceğiz ve bunun içinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.
ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM
Konyaspor kadrosu geniş bir takım. Mevcut oyuncular geçmiş senelerde takımları adına önemli oyunculardı. Şimdi Konyaspor'un başarısı için buradalar. Görkem ağabey defansın vazgeçilmez isimlerinden biri. Volkan ağabey ile çok iyi bir ikili oldular. Ben de elimden geldiği kadar bu takımın formasını taşıyabilmeye çalışıyorum. Geçtiğimiz hafta Görkem ağabey yoktu. Ben vardım. Elimden gelen mücadeleyi ortaya koyduğumu düşünüyorum. Sakatlığımdan dolayı uzun süre oynayamadım. Bundan sonrada forma bana geldiğinde şansımı en iyi şekilde değerlendireceğime inanıyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.