Hedef iyi başlamak

Hedef iyi başlamak

Pazar günü iç sahada oynanacak Ümraniyespor maçı için hazırlıklarını sürdüren Anadolu Selçukspor'un teknik direktörü Abdurrahman Baysangur, ligin ikinci yarısına iyi başlamak ve daha üst sıralara çıkmak için mücadele edeceklerini söyledi

Pazar günü iç sahada oynanacak Ümraniyespor maçı için hazırlıklarını sürdüren Anadolu Selçukspor'un teknik direktörü Abdurrahman Baysangur, ligin ikinci yarısına iyi başlamak ve daha üst sıralara çıkmak için mücadele edeceklerini söyledi. Baysangur, “Bir an önce puanlar toplayarak bulunduğumuz konumdan yukarıları yükselmek istiyoruz. Sonrasında daha iyi futbol oynamak ve bu rahatlığı sonuca yansıtmak istiyoruz” dedi.

On günlük Antalya kampında güzel şartlar altında çalıştıklarını kaydeden Abdurrahman Baysangur. “ Oyuncularımızın antrenman ve hazırlık maçlarındaki istekleri, bizleri ikinci yarı öncesi ümitlendirdi. Kamp süresince güzel bir kaynaşma ortamı oldu. Aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı. Kampımızı nen iyi tarafı hiçbir olumsuzluk yaşamadık. Yaşadığımız tek olumsuzluk kalecimiz Zeki’nin sakatlanması oldu. Kamp süresince oyuncuların isteği, arzusu gerçekten bizi memnun etti. bir şeylerin farkında olduklarını bize her an hissettirdiler. Bu olumlu kampın ikinci yarı ya yansıyacağını düşünüyorum. Önümüzde çok önemli bir Ümraniye maçı var. Bu maçla birlikte, biran önce puanlar toplayarak bulunduğumuz konumdan yukarıları yükselmek istiyoruz. Sonrasında daha iyi futbol oynamak ve bu rahatlığı sonuca yansıtmak istiyoruz.Hedefimiz ikinci yarıya iyi bir oyun ve galibiyetle başlamak” şeklinde konuştu.

Konya’da hava şarlarının çetin geçtiğini ifade eden Baysangur; “Bu nedenle kampı kısa tutuk ve hafta sonuna kadar bu ortama alışıp ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Oynayacağımız takım halen Antalya da kampta. Antalya’dan buraya gelecekler. Bizim burada motive olmamız ortama uyum sağlamamız biraz daha avantaj olur diye düşünüyorum. İnşallah herşey bizim istediğimiz gibi olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.