Hedef Çankırıspor

Hedef Çankırıspor

Konya Anadolu Selçukluspor’da Başkan Mehmet Günbaş, Yeni Malatyaspor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet yaşadıklarını belirterek, Çankırıspor deplasmanından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçuklspor’da Çankırıspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör İlker Erdem gözetiminde ki antrenmana tüm oyuncular katılırken, M. Zeki Uçan ve Abdülkerim Bardakçı takımdan ayrı olarak çalıştılar.

“BUNU TELAFİ ETMELİYİZ”

Yeşil beyazlılarda Başkan Mehmet Günbaş, oldukça zorlu bir rakip karşısında oynadıklarını belirterek, “Mağlubiyet elbette ki bizleri çok üzdü. İki haftadır iyi giden bir takımımız vardı. Gerçekten deplasmanda aldığı sonuçlarla bizleri mutlu etmişti. Ancak maalesef iç saha fobimizi yenebilmiş değiliz. 2 gol yememize rağmen, özellikle maçın ikinci yarısında oldukça güzel pozisyonlar yakaladık. İbrahim’in oyuna girer girmez yakaladığı bir pozisyon var ki onu atsak her şey çok daha farklı olabilirdi. Ancak mağlubiyetin mazereti olmaz. Sahamızda puan kaybı yaşadık, bunu bir an önce telafi etmeliyiz.” dedi.

“İSTEDİĞİMİZİ ALACAĞIZ”

Sahasında yaşadığı kayba rağmen ligdeki konumlarını korumaları hakkındaki soruya ise Günbaş, “Evet bu hafta rakiplerimizin de puan kaybetmesi ile sıralamamız değişmedi. Bu beklide haftanın en sevindirici noktası… Ancak bunun yanı sıra çok ciddi bir fark açma şansını da yitirdiğimiz gerçeğini de yok sayamayız. Her şey henüz bitmedi. Rahatlamış olabiliriz ama lig devam ediyor. Ama inşallah istediğimizi alarak lige noktayı koyacağız. Buna inancımız tam.” şeklinde cevap verdi.

“ÇANKIRI’DAN PUANLA GELECEĞİZ”

Başkan Günbaş bu hafta oynayacakları Çankırıspor maçıyla alakalı olarak ise, “Bu hafta karşılaşacağımız rakibimizin ligdeki konumu bizi pekte alakadar etmiyor. En yukarda ya da en aşağıda. Artık ligin boyu o kadar kısaldı ki bunların hiçbir önemi yok. Sahaya çıkıp, mücadele eden, takım ruhunu sahaya yansıtan puan veya puanlar alacaktır. Bizim takımımıza olan inancımız tam. İnşallah bunu başarıp öyle döneceğiz Konya’ya. Buna inancımız tam.” ifadelerini kullandı.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.