Hedef büyüttüler

Hedef büyüttüler

TSYD Spor kulübü tekvando da çıtayı yüksek tutuyor. Antrenör Hüseyin Toprak, çalışmaların yoğun geçtiğini belirterek, sporcularının eğitim alanında da başarılı olmaları kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği Konya Şubesi Teakvondo takımı, önümüzdeki aylarda  katılacağı şampiyonaların çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. TSYD Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Hüseyin Toprak, nezaretinde çalışmalarını sürdüren genç tekvandocuların hedefi katılacakları şampiyonalarda kürsünün en tepesine çıkmak. Sporculuk hayatlarındaki başarıyı  okullarında da gösteren ve yanlarında getirdikleri takdir ve başarı belgelerini Antrenör Hüseyin Toprak’a gösteren TSYD'li tekvondacılar, bir tebrik de hocalarından aldılar. TSYD Spor Kulübü antrenörü Hüseyin Toprak, başarılı olan öğrencileri tek tek tebrik etti. Antrenör Toprak konuyla ilgili bir açıklama yaparak şunları söyledi. “Çalışmalar çok iyi gidiyor. Kısa zaman kaldı 2 ay içerisinde Yıldızlar grup müsabakaları, Türkiye Şampiyonaları ve Okullar arası yarışmalar var. Bu nedenle çalışmalarımız verimli geçiyor. TSYD Kulübümüze ait sporcularımızın da ilerleyen dönemlerde katılacağı bir şampiyona var. Aralarında Dünya ve Olimpiyat 3. Olan sporcumuzu bu müsabakaya hazırlıyoruz. Bunun akabinde 14 sporcumuzla da Türkiye Şampiyonasına katılarak başarı elde etmeyi planlıyoruz“ dedi.

SPORCULARIMIZ EĞİTİMDE DE BAŞARILI
TSYD Spor kulübü tekvando antrenörü Hüseyin Toprak, bütün düşüncelerinin ve çalışmalarının başarıya odaklı olduğunu, bunun için de gereken çalışmaları yaptıklarını belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü: „Amacımız sporcularımızın ve kulübümüzün başarılı olması için çaba sarf ediyoruz. Özellikle sporcularımızın okullarında ve spor hayatlarında başarılı olmaları, takdir almaları bizim için  övünç kaynağı olacak. Sporcularımızın  “Üstün Başarı Belgesi“, „Takdir ve Teşekkür Belgesi” almış olmaları bizleri de mutlu ediyor. Bunlar bir sporcu için, özellikle de genç sporcular için çok önemli. TSYD Spor Kulübü olarak bizim tek düşüncemiz, gençleri hem geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, hem de ülkemizi uluslararası yarışmalarda başarıyla temsil edecekleri birer yıldız sporcu olarak yetiştirmek. Kulüp başkanımız ve yönetimimiz bize her konuda destek veriyor. Onların desteğini almak biz hocalar ve sporcular için önemli bir moral motivasyon oluyor“ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.