Hedef Beşiktaş

Hedef Beşiktaş

Torku Konyaspor’da 1 Puan sevinci. Düşme hattındaki rakibi Antalyaspor ile berabere kalan yeşil-beyazlılar 33 puanla 13. sıradaki yerini korudu. Kartal'ın şimdi tek düşüncesi Beşiktaş maçını kazanmak

3 puan parolasıyla çıktığı Antalya deplasmanında öne geçmesine karşın bunu koruyamayan ve Gekas ile birde net gol pozisyonundan yararlanamayarak 3 puandan olan Torku Konyaspor, alığı 1 puanla ligde kalma ümitlerini sürdürdü. Rakibi karşısında iyi mücadele eden ve Antalyaspor’un ataklarını başarıyla savuşturan Kartallar, dünü yenileme antrenmanı dışında dinlenerek geçirdi. Temsilcimizde, Cuma akşamı içi sahada Beşiktaş ile oynanacak maçın hazırlıkları bugün başlayacak. Takımda cezalı ve sakat futbolcu yok. Moral süper. Hedef, Beşiktaş’ı yenerek puanı 36’ya yükselterek rahat biri nefes almak.  

HASAN: KAZANABİLİRDİK

Torku Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Hasan Kabze, MP Antalyaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve kazanabilecekleri bir maçtan 1 puanla ayrıldıklarını belirtti.  Beşiktaş karşılaşmasını kazanarak alt sıralarla ilişkilerini kesmek istediklerini, ligde alınan her puanın değerli olduğu söyleyen Hasan Kabze açıklamasını şöyle sürdürdü.  
"MP Antalyaspor karşısında iyi mücadele ettik. Oyuna iyi başladık. Skor avantajını da yakaladık. Ancak sonrasında belki rehavete kapıldık ve takım olarak geri çekildik. Sonuçta kalemizde golü gördük. İkinci yarının ilk bölümünde rakibimiz, ikinci bölümünde ise biz pozisyonlar bulduk. Sonuç değişmedi. MP Antalyaspor deplasmanında çok değerli 1 puan aldık. Rakibimizi puan olarak kendimize yaklaştırmadık. Bu maçı unutup haftaya sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçını düşüneceğiz. O maçı kazanarak artık alt sıralarla ilişkimizi bir an önce kesmek istiyoruz."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.