Hazar ve Enes Anadolu’da

Hazar ve Enes Anadolu’da

Atiker Konyaspor’a katkı sağlayacak bir alt yapı modelini geliştirmek için çaba sarf ettiklerini kaydeden Anadolu Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay, Konyaspor altyapısından 2 oyuncuyu Antalya kamp kadrosuna dâhil ettiklerini kaydetti

Anadolu Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay önemli açıklamalarda bulundu. Atiker Konyaspor’a ve ülke futboluna oyuncu hazırlamak gibi çok önemli bir göreve talip olduklarını ve bunu gerçekleştirmek için ciddi planlamalar yaptıklarını kaydeden Kulüp Başkanı Zahir Renklibay: “Futbolda artık sürekli dış transferlerle ekonominin yürütülmesi mümkün görünmüyor. Bunun için tüm kulüpler bizim daha önce başlattığımız pilot takım uygulaması için çalışma yapıyor. Biz Anadolu Selçukspor Yönetimi olarak ciddi planlamalar yaparak geleceğin futbolcularını yetiştirmek için çalışıyoruz” dedi.

“İKİ GENÇ KARDEŞİMİZİ DAHİL ETTİK”

“ Konyaspor Futbol Akademisi ve Anadolu Selçukspor’umuzun alt yapı takımları arasında kurduğumuz iletişim ve birlikte çalışma projesi meyvelerini veriyor” diyen Zahir Renklibay, “Bu anlamda 2018-2019 futbol sezonunun ikinci yarısı için hazırlıklarına Antalya’da devam eden Anadolu Selçukspor’umuzun kampına Konyaspor Futbol Akademisinden iki genç kardeşimizi dâhil ettik. Konyaspor futbol akademisi U21 takımı futbolcusu olan 1999 doğumlu sağ açık ve sol açık mevkiinde görev alan Hazar Güntekin ile 2000 doğumlu Kaleci Enes Akgün takımımızın Antalya da devamı eden devre arası kamp kadrosunda dahil edildi. Umut ediyorum ki burada yapacakları gayretli çalışmalar ile teknik kadromuzun güvenini kazanacaklar. Sonrasında arkalarından gelecek genç kardeşlerimiz için bir örnek teşkil edeceklerdir. Bu kardeşlerimizi yetiştiren antrenör ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” sözlerini kullandı.

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Hedeflerini açıklayan Renklibay şöyle konuştu: “Hedefimiz sezon sonunda genç kadromuz içinden birkaç oyuncuyu Atiker Konyaspor takımı kadrosuna gönderebilmek. Bunun yanı sıra ligde de güçlü ekipler arasından sıyrılarak üst sıralarda yer alabilmek. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.