Hayrunnisa’ya coşkulu karşılama

Hayrunnisa’ya coşkulu karşılama

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Daire Başkanlığınca Bayanlar Hafızlık Yarışması Türkiye Finali'nde birinci olan Hayrunnisa Gökbudak, Ereğli'de coşkuyla karşılandı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur'an-ı Kerim'i güzel okumayı ve hafızlığı teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmanın finali, Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yapıldı. 
Türkiye genelinden 7 bölge birincisinin yarıştığı Hafızlık Yarışması Türkiye Finali'nde Ereğli Topak Kız Kur'an Kursu öğrencisi Hayrunnisa Gökbudak birinci oldu. 
Ereğli'ye hocalarıyla birlikte dönen Hayrunnisa Gökbudak'ı yüzlerce kişi coşkuyla karşıladı. Topak Kız Kur'an Kursu sorumlusu Hasan Çınar, Türkiye birincisi olan Hayrünnisa Gökbudak'ı tebrik etti. 
Kur'an Kursu öğreticisi Ayşe Nergis ise hafızlık yarışmasında alınan birinciliğin çok anlamlı olduğunu belirterek, ''Aylarca verdiğimiz emekler karşılık buldu. Hafızlık demir bilyeyi dilde eritmek gibidir. Hayrünnisa kızımız bunu başarmıştır. Bu güzel duyguları yaşatan kızımıza, ailesine ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum'' dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.