Hayati bir deplasmandı

Hayati bir deplasmandı

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Olin Edirne galibiyetinin sevinci devam ediyor

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Olin Edirne galibiyetinin sevinci devam ediyor. Sarı mavililerde Başkan Yardımcısı Kerem Öten hayati bir deplasmandan önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, “Ligde kalmak adına önemliydi” dedi.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde keyifler yerinde. Olin Edirne karşısında tüm periyotlarda önde götürdüğü maçı 93-87 galip tamamlayan sarı mavililer galibiyet sayısını dokuza çıkartarak rakiplerinin önüne geçti. Yarında Mersin BŞB ile karşılaşacak olan Selçuk Kartalları hesapları sonlandırarak ligde kalmayı garantilemek istiyor.

“ÖNEMLİ BİR GALİBİYET”

Sarı mavililerde Başkan yardımcısı Kerem Öten oldukça önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, “Maçla ilgili söylenebilecek en önemli söz; mutluyuz. Hayati bir deplasmandan önemli bir galibiyet elde ederek döndük. Tüm periyotlarda önde olduğumuz haklı bir galibiyet oldu. Mücadeleleri için tüm oyuncularımızı ve teknik heyeti tebrik ederim. Ligde kalmak adına bu Olin Edirne maçı önemliydi. Çok stresli bir sezondayız ve artık sonuna yaklaştık. İstediğimizi alarak noktalayacağız.” dedi.

“KAZANARAK BİTİRECEĞİZ”

Öten yarın oynayacakları Mersin BŞB maçıyla alakalı olarak ise şunları söyledi, “Önemli bir karşılaşma olacak. Parkeden galip ayrılarak yolumuza o şekilde devam etmek istiyoruz. Bunu başarırsak kimsenin aldığı sonuca bakmadan ligde kaldığımızı garantilemiş olacağız. İnşallah taraftarımızın da desteği ile bunu yapmış olacağız. Ligin son iç saha maçında kazanarak taraftarımıza öyle veda etmek istiyoruz.”

“BAZI YENİLİKLER OLACAK”

Öte yandan gelecek sezon planlamalarının da başladığını ifade eden Kerem Öten, “Sezonun tamamlanması ardından gelecek sezon çalışmalarına başlanacak. Gelecek yılın bizim adımıza daha iyi geçeceği kanısındayım. Bazı yenilikler olacak. İnşallah Konya Basketi’ni ülkede belli bir noktaya getirmenin peşindeyiz.” Şeklinde konuştu.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.