Hayalimin peşinden koşacağım

Hayalimin peşinden koşacağım

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Biz geçmiş yıllarda Avrupa'yı hayal ettik gerçekleşti. Ben şimdi 100.yılda şampiyonluk hayali kuruyorum ve bu hayalin peşinden koşacağım" dedi

Anadolu Selçukspor'un geçtiğimiz önceki gün gerçekleşen genel kurulunda konuşan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Atiker Konyaspor olarak bu günlere gelene kadar büyük badireler atlattık.Maalesef borçlar belimizi büktü. 42 milyonluk bir borcu devraldık. İnşallah önümüzdeki 1-2 sene içerisinde var olan borcumuzu sıfırlamak istiyoruz. Borç olmayınca neler yapılabileceğini herkese göstereceğiz"dedi.

STADIN YANINA SAHA PROJESİ

Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nun yanına saha yapmayı düşündüklerini açıklayan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Konya'da ki belediyelerimiz her konuda bize destek oldu ve olmaya devam ediyor. Şu anda bulunduğumuz Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nin tahsisini Karatay Belediyesi üstlendi. Kayacık Tesisleri'nin tahsisini ise Büyükşehir Belediyesi sağladı.İnşallah bundan sonraki hedefimiz ise Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nun yanına yan saha yapmak. Alt yapımızda binin üzerinde Konyalı gencimize futbol öğretiyoruz. Bu sayıyı inşallah artıracağız. Atiker Konyaspor'umuza bir gelecek hazırlıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

BİR OLALIM BAŞARALIM

"Atiker Konyaspor, Konya'nın markasıdır" diyen Ahmet Şan konuşmasını şu cümlelerle sonlandırdı: "Konyaspor, Konya'da, yurtiçi ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarla birlikte 4 milyon Konyalı'nın gözbebeği. İlk defa Avrupa'ya gidiyoruz. Bu Avrupa'ya giderken birçok dikenli yollardan geçtik. Hala da bu sıkıntılar devam ediyor. Ortak hedef noktasında birleşmeliyiz. Biz, bir ve beraber olduktan sonra başaramayacağımız hiçbir şey yok. Bunu daha önceki dönemlerde de gördük. İnşallah bundan sonra üzerine koyarak gideceğiz. Transfer sezonundayız. Herkes Atiker Konyaspor'un transfer yapmasını bekliyor. Biz transferi sezon içerisinde çok yaptık. Zannedersem bu göz ardı ediliyor. Biz bu sene gönüllerin şampiyon olduk. Er ya da geç bu kulüp şampiyon olacak. Biz alt yapısını hazırlıyoruz. Bize nasip olur mu bilemeyiz. Kulübümüzün tarihi ilk genel kurulda 1922 olarak değişecek. Biz geçmiş yıllarda Avrupa'yı hayal ettik gerçekleşti. Belki bana hep başkan hayal kuruyor diyorlar. Ben şimdi 100.yılda şampiyonluk hayali kuruyorum ve bu hayalin peşinden koşacağım. Hayal edelim ki başaralım."

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.