Havzanspor 1. kümede

Havzanspor 1. kümede

2. Amatör Küme C Grubunda Havzanspor şampiyon olarak.1. Kümeye yükseldi.

2. Amatör Küme C Grubunda Havzanspor şampiyon olarak.1. Kümeye yükseldi. Havzan ekibi sezon başından buyana müthiş bir performans ortaya koyarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

Futbol 2. Amatör Küme C Grubunda Havzanspor şampiyon olarak.1. Kümeye yükseldi. Havzan ekibi sezon başından buyana müthiş bir performans ortaya koyarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Havzanspor son 3 maçını da kazanarak rekorla 1.Kümeye yükselmek istiyordu ancak Hilalspor ile berabere kaldı. Havzanspor kalan maçlarını da kazanarak hiç puan kaybı yaşamadan sezonu tamamlamak hedefi ile maça çıkarken Hilalspor ise grup 2.’si olarak sezonu tamamlayarak Play-Off maçlarına katılma hakkı elde etmek istiyordu. Maçın sonu düdüğü çaldığında ise iki takımda istediğini alamadan sahadan ayrıldı. Havzanspor ilk puan kaybını yaşarken Hilalspor ise aldığı 1 puanla 3. sırada kaldı. Altınekinspor’un da berabere kalması sarı-lacivertli ekibin Play-Off umutlarını devam ettirdi. Grupta oynanacak son 2 maç Play-Off karşılaşmalarında mücadele edecek takımı belirleyecek. Altınekinspor Hilalspor ve Karacadağ Belediyespor Play-Off biletini kapmak için mücadele edecek.

2. AMATÖR KÜMEDE PLAY-OFF MÜCADELESİ

C Grubunda Altınekinspor, Hilalspor ve Karacadağ Belediyespor Play-Off biletini kapmak için mücadele ederken B Grubunda ise bu düğüm son hafta oynanacak olan Ereğli Gençlikspor Seydişehir Belediyespor maçı ile çözülecek. Bu maçta lider Seydişehir Belediyespor rakibine 4 farklı yenildiği takdirde 2. sıraya gerileyecek ve Play-Off oynayacak. Yeni Emirgazi Belediyespor ise averajla 1. kümeye merhaba diyecek. Aksi durumda ise Yeni Emirgazi Belediyespor 2. sırada kalarak 1.Küme hedefini Play-Off maçlarında kovalayacak. Bu grupta Ereğli Şekerspor, Tümosanspor ve Negraspor ligden çekilmişlerdi. Bu takımların ligden çekilmesinden dolayı ligdeki son haftada karşılaşma oynanmayacak. A grubunda ise liderlik ve Play-Off yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Grupta henüz netleşmiş bir durum yok. Ilgınspor, Yunakspor ve Ortaköy Belediyespor kıyasıya bir mücadele içinde.

3 TAKIM PLAY-OFF OYNAYACAK

Futbol 2. Amatör Kümede mücadeleler 3 grupta devam ediyor. Gruplarını lider tamamlayan takımlar 1. Amatör Kümeye yükselirken 2. sıradaki 3 takım ise Play-Off maçlarında 1. Küme bileti arayacak. Gruplarını 2. sırada tamamlayan 3 takım tek devreli lig usulü karşı karşıya gelecek. En fazla puanı toplayan ekip 1. Kümeye yükselen son takım olacak.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.