Havzan ve Ilgınspor 1. Kümeye koşuyor

Havzan ve Ilgınspor 1. Kümeye koşuyor

Futbol Amatör 2.Kümede 5. hafta geride kaldı. A grubunda 4te 4 yapan Ilgınspor ile C grubunda 4te 4 yapan Havzanspor 1. kümeye koşuyor

Futbol Amatör 2.Kümede 5. hafta geride kaldı. A grubunda 4’te 4 yapan Ilgınspor ile C grubunda 4’te 4 yapan Havzanspor 1. kümeye koşuyor. Geride kalan haftada Ilgınspor deplasmanda Akşehir Belediyespor’u 6-1 gibi farklı bir skorla yenerek zirve keyfini sürdürdü. Ilgınspor’u takip eden ve 1 maç eksiği bulunan Seyranspor ise oynadığı 3 maçını da kazanarak Ilgınspor’un en yakın takipçisi oldu. Seyranspor Yunakspor ile oynayacağı erteleme maçını kazandığı takdirde Ilgınspor ile puanını eşitleyecek. Seyranspor son maçında Yazla Belediyespor’u 2-0 yendi. Grupta Yunakspor ile Ortaköy Belediyespor arasında oynanan mücadele ise 0-0 sonuçlandı. Altuntaşspor ise haftayı maç yapmadan kapattı.

B GRUBUNDA ZİRVE SEYDİŞEHİR’İN

Futbol Amatör 2. Küme B grubunda zirve yarışı diğer guruplara oranla daha çekişmeli geçiyor. Seydişehir ekibi 10 puanla zirvede yer alırken Ereğli Şekerspor 8 puanla 2., Yeni Emirgazi Belediyespor ise 7 puanla 3. sırada bulunuyor. Şampiyonluk yarışı bu 3 ekip arasında geçecek gibi görünüyor. Negraspor’un çekildiği grupta Ereğli Şekerspor haftayı hükmen galibiyetle kapattı. Bir başka hükmen galibiyet alan ekip ise Yeni Emirgazi Belediyespor oldu. Tümosanspor maça çıkmayınca Yeni Emirgazi ekibi 3 puanı hanesine yazdırdı. Lider Seydişehir Belediyespor ise evinde Ereğli Gençlikspor’u 2-1’le geçerek haftayı zirvede tamamladı.

HAVZAN ZİRVEDE TEK BAŞINA

Futbol Amatör 2. Küme C grubunda 4’te 4 yaparak büyük bir başarıya imza atan Havzanspor 12 puanla zirvede yer alıyor. Havzan ekibinin en yakın takipçisi ise Konya Hilalspor. Grup 2.’si Hilalspor’un 7 puanı bulunuyor. Havzanspor geride kalan haftada en yakın takipçilerinden birisi olan Altınekinspor’u 2-1’le geçti. 2. sırada bulunan Konya Hilalspor ise Gölyazı Belediyespor’u 8-0 gibi farklı bir skorla yendi. Grubun diğer maçında ise Karacadağ Belediyespor Yeniceoba Belediyespor’u 3-0’la geçti.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.