Hava fotoğrafçıları Anadolu Kartalı için geliyor

Hava fotoğrafçıları Anadolu Kartalı için geliyor

17-28 Haziran 2019 tarihleri arasında 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığında (Konya) icra edilecek Uluslararası Anadolu Kartalı-2019 Eğitimi’nde, 25-26 Haziran 2019 tarihlerinde iki gün süreyle Hava Fotoğrafçıları Günü yapılacak.

17-28 Haziran 2019 tarihleri arasında 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığında (Konya) icra edilecek Uluslararası Anadolu Kartalı-2019 Eğitimi’nde, 25-26 Haziran 2019 tarihlerinde iki gün süreyle Hava Fotoğrafçıları Günü yapılacak. Haziran ayında gerçekleştirilecek olan Anadolu Kartalı Tatbikatı'na Avrupa ülkelerinden çok sayıda fotoğrafçı ve basın mensubunun da katılması bekleniliyor. Seyahat acenteleri tatbikata yönelik 4 günlük turlar düzenlemeye hazırlanıyor. Yerli ve yabancı hava fotoğrafçıları şimdiden 3. Ana Jet Üssü'nde gerçekleştirilecek olan Fotoğrafçılar Günü'ne katılmak için hazırlıklarını yapmaya başladı.

Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada: "Tatbikata katılmak isteyen 18 yaş üstü Hava Fotoğrafçıları’nın bir adet vesikalık fotoğrafıyla birlikte ekteki formu eksiksiz doldurarak 07 Haziran 2019 tarihine kadar [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir. Akreditasyonu onaylanan Hava Fotoğrafçıları’na yönelik etkinlik programı ayrıca bildirilecek."

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum