Hatice Teyze CHP kürsüsünde coştu!

Hatice Teyze CHP kürsüsünde coştu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP grup toplantısında konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Öyle bir dertlenmiş, öyle bir dolmuş ki... Birinin elinden tutup kamuoyunun önüne çıkarmasını bekliyormuş resmen...

CHP kürsüsüne çıkan ve '2B mağduru' olduğunu söyleyen Hatice Teyze CHP kürsüsünde resmen coştu. Ne Kemal Kılıçdaroğlu'nun ne de kendisine uzanan görevlinin 'sakinleşin' uyarısına aldırış etmedi.

Hatta öfkesine hakim olamayan Hatice Teyze, CHP kürsüsünü yumruklayarak, "Kusura bakmayın Sayın Kılıçdaroğlu bu kürsüye çok yumruk atılmıştır. İki yumruk da ben atayım" diyerek içini rahatlattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup konuşması öncesinde 2B eylemcisi Hatice Köse düzenlemeyle ilgili kürsüden konuştu.

Seslerini duyuramadıklarından bahseden Hatice Köse, "Ben işgalciymişim bunu öğrendim. Buna anlam veremiyorum. Niçin benim işgalci dönemimde bana gel gel dediler. Bu zamana kadar oyumdan faydalandılar. Etimden sütümden faydalandılar diyeyim. Şimdi ben niçin işgalci oldum.

BENİ KANSER ETTİLER

Ben niçin kanser oldum. Benim arsam evim değil ben kanser oldum. Beni kanser ettiler. Ben şehirden, apartmandan korkuyorum. İstanbul'un yaylası Beykoz'da büyümüşüm. Beni bu saatten sonra apartmana hapis etmeyecekler. Beni bu yaştan sonra apartmana hapis edenlere hakkımı helal etmiyorum. Bu anayasayı imzalayanlar, bana uykumu haram ettiler. Onlar da rahat uyumasınlar.

ATATÜRK'Ü BEKLİYORUZ

Lütfen bu sesimizi duyun duyurmaya geldim. Bırakmayacağım. Ne kadar ileri giderseniz gidin. Savaşlardan bizi Atatürk kurtardı. 2B'den bizi kim kurtaracak? Bir Atatürk bekliyoruz" diye konuştu.

KİMSE ONU KÜRSÜDEN İNDİREMEDİ

Trabzonlu Hatice Teyze'nin heyecanlı konuşması bütün salonun beğenisini toplarken Hatice Tayze kedisini kürsüden indirmek isteyen bir görevliye ise bir dakika her zaman bu fırsatı bulamam dedi ve konuşmasına devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.