Hatay’da Kaçakçılık Yapan 20'si Suriyeli 29 Kişi Yakalandı

Hatay’da Kaçakçılık Yapan 20'si Suriyeli 29 Kişi Yakalandı

Hatay’da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleye yönelik gerçekleştirilen operasyonda 20’si Suriyeli 29 kişi gözaltına alındı. Hatay Valiliği’nden alınan bilgiye göre Reyhanlı ilçesine bağlı Beşaslan Mahallesinde bugün sabah...

Hatay’da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleye yönelik gerçekleştirilen operasyonda 20’si Suriyeli 29 kişi gözaltına alındı.

Hatay Valiliği’nden alınan bilgiye göre Reyhanlı ilçesine bağlı Beşaslan Mahallesinde bugün sabah saatlerinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 19 eve baskın gerçekleştirildi. 16 şahsa ait 19 evde yapılan aramalarda, 10 ruhsatsız av tüfeği, iki tabanca ve bu tabancalara ait 2 şarjör, 48 fişek, 8000 litre kaçak motorin, bir para sayma makinesi, bir dinamo, içinde 30 boş kaçak mazot bidonları bulunan bir araç, 3 bin adet 65 litrelik, 51 adet bin litrelik, 4 adet 10 tonluk, bir adet 15 litrelik, 2 adet 5000 litrelik boş depo ele geçirildi. Olayla ilgili 9 Türk vatandaşı mahkemeye, 20 Suriyeli de geri gönderme merkezine sevk edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.