Hata varsa benimdir!

Hata varsa benimdir!

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem maç sonu açıklamalarından kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Konya  Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem maç sonu açıklamalarından kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti. Erdem, “Maalesef  sahamızda yine bir yenilgi aldık, iki haftalık iyi gidişten sonra. Ama şunu söyleyeyim arkadaşlarımız sahada ellerinden geleni yaptılar. Daha önce oynadığımız Dardanelspor ve Gaziosmanpaşa maçlarına bakarak daha fazla iş yaptılar kazanmak adına. Ama karşımızdaki takım gerçekten iyi isimlerden kurulu bir takım.  Birşeyler yapmak istedik ama yine bireysel hatalardan bir gol yedik. Kazansak birçok şeyi halletmiş olacaktık, üzgünüz mağlubiyet nedeniyle. Diğer maçların sonuçları bir nebze olsun bu üzgünlüğü aldı ama yine de kaybetmemiz lazımdı. Bu hafta Malatyaspor karşısında takımın sergilediği mücadeleye teşekkür ederim, ayaklarına sağlık. Önümüzde 5 müsabaka var, 5 müsabakada da elinden gelenin fazlasını yapacak çocuklar bunlar. Son dakika golünü zaten saymıyorum, kaçırdığımız 1-2 pozisyon var. Ama sonuçta mağlup olduk ve mağlup olunca pek fazla bir şey söylemezsin. Son iki haftada iyi sonuçlar almıştık, bu hafta kayıp oldu. Gelecek haftalarda gereken puanları alacağız. Ve bu ligde kalacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.

Deniz Yıldırım’ın yediği hatalı goller ile alakalı olarak sorulan soruya ise İlker Erdem, “Deniz bizim 25 oyuncumuzdan birisidir. Zeki ve diğer kalecimize ne kadar güveniyorsak Deniz’e de o kadar güveniyoruz. Doğaldır tedirginliği, kalecinin oynaması lazım bunu atması için. Ama ne zaman ihtiyacımız olsa deniz aslanlar gibi kaleye geçip elinden geleni yapıyor. Doğrudur-yanlıştır, eksiktir-fazladır ama benim oyuncumdur. Gollerde hata vardır-yoktur diye de tartışmam. Burada yargılanması gereken kişi Deni değil benimdir. Hiçbir oyuncumun yargılanmasına izin vermem, yargılanacaksam ben yargılanmalıyım. Eve tesadüfler olmuş olabilir dediğiniz gibi ama Turgutluspor’da da Deniz ile kazandık. Onun için hepsi benim  oyuncumdur, formalarını terletmişlerdir. Ama mağlup olduğunuzda mazeret olmaz ve bizde mazeret üretmiyoruz. Konya Anadolu Selçukluspor’un önünde maçları ve onları kazanıp, korkulu rüya göremeden ligi bitireceğiz.” cevabını verdi.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.