Hasan Kılca: Faize bulaşmamanın rahatlığını yaşıyoruz

Hasan Kılca: Faize bulaşmamanın rahatlığını yaşıyoruz

Karatay'da samimiyet ve hassasiyetin olduğunu söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, borçlu olmamalarının ve faize bulaşmamalarının rahatlığını yaşadıklarını kaydetti.

Merhaba Gazetesi, Kanal 42 TV ve Radyo Gençlik, Karatay Şehir Parkı'nda Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'nın misafiri oldu. Başkan Kılca'ya başkan yardımcısı Osman Ciğer eşlik etti. Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Kanal 42 TV Yönetim Kurulu Başkanı Av. Mustafa Derbentli ve Radyo Gençlik Genel Müdürü Muhammet Ali Kaya Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'ya davetinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Kılca, programda belediyenin faaliyetlerinden ve yürütülen çalışmalardan bahsetti.

4-3.jpg

 

KREDİYE BULAŞMADIK, BEREKETLİ BİR İLÇEYİZ

Karatay Belediyesi'nin borçsuz bir belediye olduğunu dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Borcu olmayan ve faize bulaşmayan bir belediyeyiz” dedi. Karatay'da işlerin istişare ile yürütüldüğünü ifade eden Kılca, “Karatay, bereketli bir ilçe. Krediye bulaşmadığımızdan dolayı bu bereketi görüyoruz. Borcumuz yok. Güçlü bir ekiple istişare halinde çalışıyoruz. Bizden önceki belediye başkanlarımıza da sizlerin aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Karatay'da samimiyet var. Bizden önceki bütün başkanlarımız da borçsuz bir belediye devretti. Karatay'da hassasiyet var. Karatay'a hizmet etmek bizim için bir gururdur” şeklinde konuştu.

4-1.jpg

DÜNYEVİ MAKAMLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL

Karatay'da alt ve üst yapı çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü söyleyen Başkan Kılca, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Karatay'ın çehresi değişiyor. Karatay'da eğitim, sağlık yatırımları aralıksız sürüyor. Çocuklarımıza yatırım yapıyoruz. Geleceğimizi çocuklarımız şekillendireceği için onlara Karatay Belediyesi olarak ayrı bir hassasiyet gösteriyoruz. Elimden geldiğince davetiye gönderilen bütün düğünlere katılmaya çaba gösteriyorum. Hemşehrilerimizle iç içe olmayı seviyorum. Gece gündüz demeden Karataylı hemşehrilerimiz için çalışıyoruz. Bizim için önemli olan dünyevi makamlar değil. Bir insan için asıl önemli olan, öldükten sonra güzel ve hayırlı işlerle anılmak. Geleceğe dair bir beklentimiz yok. Bizim için önemli olan görev süresince yapacağımız hayırlı işler.”

4-2.jpg

KARATAY DAHA FAZLA TURİST ÇEKEN BİR İLÇE OLACAK

Karatay'da kişi başına düşen yeşil alan sayısını artırdıklarını da belirten Kılca, şunları kaydetti: “Konya'mız, özellikle Karatay'ımız köklü bir tarihe sahip. Karatay'a daha fazla turist çekebilmenin gayretini de veriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla Karatay'ın turizm kapasitesini yükseltmek istiyoruz. Seçim Beyannamemizde yer alan bütün çalışmaları tamamlamanın gayreti içindeyiz. Mevlana Arkası Dönüşüm Projesi de bizim için önemli. Dönüşüm çalışmasıyla bölgenin havası gerçekten çok değişecek. Obruk Hanı, Boncuklu Höyük ve Savatra Antik Kenti ile ilçemiz turistlerin uğrak yeri olacak. Karatay Termal Tesisimiz de bölge adına önemli bir yatırım oldu. Şifalı suyu, modern yapısı, şık restoranı, leziz yemekleri, konforlu ve termal küvetli odaları, çocuk ve yetişkin oyun alanları, ferah havuzlara sahip sağlık kulübü ve güler yüzlü personeliyle öne çıkan tesisimiz misafir kabulüne başladığı günden bu yana yakaladığı doluluk oranı ile şehrimizde kırılması zor bir rekora imza attı. Tesislerimizde misafir ettiğimiz vatandaşlarımız, tatil köyümüzden güven ve huzur içinde istifade edebilmektedir. Tüm Türkiye’yi ve bütün vatandaşlarımızı şifa bulmak için Karatay Termal Tatil Köyümüze bekliyoruz. Sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışının en güzel örneğini Karatay'da görebilmek mümkün. Karatay’ın tarihi, medeniyeti, kültürü ve sanatsal kimliğini ön plana çıkarmayı sürdüreceğiz.”

EMRE ÖZGÜL

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum