Hasan Karakaya'ya canlı yayında zor soru!

Hasan Karakaya'ya canlı yayında zor soru!

Geçtiğimiz günlerde Hilal Kaplan'ın kilisede çekilmiş fotoğrafını yayınlayarak tepkileri üzerine çeken Akit gazetesinin Yayın Koordinatörü Karakaya, canlı yayında kendisine yöneltilen bir soru üzerine zor anlar yaşadı...

Akit gazetesinin Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya, Bugün TV'de Erkam Tufan'ın sorularını yanıtladı. Akit gazetesi ve çalışanlarını "Nasırına basılanlar" olarak tarif eden Karakaya, yıllardır süren baskı politikalarına karşı "dimdik ayakta durduklarını" ve bu çizgide yayın politikası işlediklerini belirtti.

 TARTIŞMALI HİLAL KAPLAN HABERİ

Geçtiğimiz günlerde "Zorunlu din eğitim insanları dinden soğutuyor" açıklamalarıyla gündeme gelen Yeni Şafak Yazarı Hilal Kaplan'ın, kilisede çekilmiş bir fotoğrafı yayınlanmış ve hakkında "kilisede mum yakan Yeni Şafak yazarı Hilal Kaplan" ifadesi kullanılmıştı. Akit'e yakınlığı ile bilinen Habervaktim'in Hilal Kaplan haberi için konuşan Karakaya, "Hilal Hanım'ın Kilise'de o şekilde poz vermesi benim için uygun değildir" dedi.

"EMİNE ERDOĞAN DA MUM YAKTI" HATIRLATMASI

Karakaya, "Peki ya Başbakan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da Süryani kilisesinde mum yakmasını neden aynı feryat kopmadı" şeklinde gelen soruya ise "Ondan haberim yok" diye cevap verdi.

Moderatör Erkam Tufan, "... çocuğu ve fahişe" gibi kelimelerin yazıldığını hatırlatınca Karakaya "Evet o sözleri ben kullandım köşemde. O sözler o gün için doğruydu" ifadelerini kullandı.

ERTUĞRUL ÖZKÖK VE AHMET HAKAN'IN LAKAPLARI

Öte yandan Hürriyet yazarları Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök'e de "Hergele ve Şarapçı" lakaplarını taktığı hatırlatılan Karakaya, bu lakapları Hürriyet yazarlarının kendi yazılarına dayandırarak yaptığını söyledi. Ertuğrul Özkök'ün zaman zaman şarapla ilgili yazılarını hatırlatan Karakaya, Ahmet Hakan'ın da kendi kendine "hergele" dediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.