Hamdi Karık Hırdavat, Atiker'de açıldı

Hamdi Karık Hırdavat, Atiker'de açıldı

Hamdi Karık Hırdavat, Atiker Sanayi Sitesi Şubesi dualarla açıldı.

 Açılış törenine Vali Muammer Erol, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, sanayiciler ve iş dünyasından çok sayıda vatandaş katıldı. 800 metrekare kapalı alan üzerinde kurulu hırdavat markette 30 binden fazla ürün çeşidi bulunuyor.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada oda başkanı olarak şehrin büyüdüğüne, yeni iş yerlerinin açıldığına şahitlik etmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Tevfikiye Caddesi'nden buralara gelme süreci 30 yılı bulmuş. Böyle büyüyen firmanın başarı hikayesi azlında şehrimizin ve ülkemizin bir başarı hikayesidir. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de yaptığı konuşmada şehrin ve ülkenin geliştiğini belirterek, “Bu bölgeler eskiden boş arsa iken şimdi sanayi siteleri ile dolu. Bu alanların oluşumunda belediyelerimizin emeği çok. Hamdi Karık rahmetlinin emeğini başarı ile taşıyan Mehmet kardeşime ve çalışanlarına da teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

BU NOKTAYA GELMEK KOLAY OLMADI

Hamdi Karık Hırdavat Sahibi Mehmet Karık yaptığı konuşmada firmalarının 1986 yılında hırdavat ve teknik malzeme satışı üzerine babaları Hamdi Karık tarafından kurulduğunu belirterek, “1991 yılında Karatay Sanayi'ndeki şubemizi açtık ve ürün yelpazemizi genişlettik. 2001 yılında acı bir şekilde akıl hocamızı, babamızı kaybettik. 2007 yılından bu yana babamızın ismini bir mark haline getirmeye karar verdik” dedi. 29 yıl önce 12 metrekarelik bir perakende dükkanında sektöre girdiklerini ifade eden Karık, şöyle konuştu: “O zamanlardan bugünkü modern binalara gelmek kolay olmadı. Firmamızın 30. yılına az bir süre kala Atiker Sanayi Sitesi şubemizi açmaktan ve 30 binden fazla ürün çeşidini müşterilerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Konuşmaların ardında açılış kurdelası dualarla kesildi. Açılış sonrası davetiyelerde bulunan numaralardan çekiliş yapılarak tatil,ve hırdavat çeşitlerinden oluşan hediyeler katılımcılara sunuldu.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.