"Halkımız ekonomik olarak darboğazda"

"Halkımız ekonomik olarak darboğazda"

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı, Selçuklu, Karatay ve Meram ilçe teşkilatları hafta sonu ortak tarama programı gerçekleştirerek vatandaşlarla saha buluşmalarına devam etti

Saadet Partisi Konya il başkanlığı merkez ilçe teşkilatları ile sahaya çıkarak şehrin farklı noktalarında vatandaşları ve esnafları ziyaret etti. Yapılan tarama programı hakkında bilgi veren Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal; “bildiğiniz üzere ülkemiz adım adım bir seçime doğru gidiyor, yaklaşmakta olan bu seçimler öncesi Saadet Partisi Merkez ilçe teşkilatları olarak bir nevi seçim çalışmalarımızın da startını şimdiden vermek için aynı gün ortak bir tarama program düzenledik. Meram ilçe teşkilatı olarak bizler yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Meram bölgesindeki vatandaşlarımızla buluşmak üzere sahaya indik vatandaşlarımızı, esnaflarımızı, gençlerimizi ziyaret ettik bire bir sorunlarını dinledik. Özellikle ekonomik anlamda tüm vatandaşlarımızın bir sıkıntı içerisinde olduğunu gözlemledik yapmış olduğumuz çalışmayla bizler Saadet Partisi olarak bu ekonomik darboğazdan çıkışın reçetelerini vatandaşlarımıza anlattık. Bu problemlerin üstesinden geçmişte olduğu gibi üretime dayalı bir ekonomik sistem kuracağımızı, ülkemizde yaşanan istihdam açığını kapatarak, işsizliğin önüne geçerek ağır sanayi hamlelerimizle yeniden vatandaşlarımıza umut kapısı olacağımızın sahada ilanını yaptık” diye konuştu.

adsiz-002.jpg

EN BÜYÜK İDEALİMİZ OLAN YAŞANABİLİR TÜRKİYE HEDEFİNİ İNŞA ETMEK”

Gerçekleştirilen tarama programında konuşan Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik ise bazı değerlendirmelerde bulundu. Çelik, “Biz Saadet Partisi olarak en büyük idealimiz olan yaşanabilir Türkiye hedefini inşa etmek, için milletimizin iktidar vazifesini Milli Görüş kadrolarına vermesi için gece gündüz demeden ideallerimizi hayata geçirmek için tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte çalışıyoruz. Ülkemiz maalesef 22 yıldır Erbakan Hocamızın düşüncelerinden, fikirlerinden uzak bir irade ile yönetiliyor. Bugün insanımız çok zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyor. Herkes geçim derdine, herkes kendi derdine düştü, düşmek zorunda bırakıldı. Milletimiz suni gündemlerle ve algı oyunlarıyla yanıltılmakta. Merhum Hocamız bizi her daim uyarmıştı. Bu uyarılar belki bugün yeni anlaşılabildi, belki de hâlâ tam manasıyla da anlaşılamadı. Ancak vakit geçmiş değil. Bizler Erbakan hocamızın ideallerini, hedeflerini gerçekleştirmek için Milli Görüş kadroları olarak her daim hazırız vatandaşlarımız Saadet Partisine teveccüh ettiği vakit bütün bu yaşanan sıkıntıları ancak biz çözebiliriz dedi.”

SIKINTILARIN TEK ÇARESİ MİLLİ GÖRÜŞTÜR”

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman Karatay’da gerçekleştirilen tarama programında yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi; Biz eskiden olduğu gibi yaşanabilir bir Türkiye istiyoruz. Yaşanabilir bir Türkiye’yi inşa ettikten sonra yeniden Büyük Türkiye’yi inşa etmeyi ve akabinde kimsenin sosyal yardım dağıtan kuruluşların kapısını aşındırmadığı, Ekmeğini helal yoldan kazandığı, hakkının yenmediği, gelir adaletinin sağlandığı, sömürülmediği, refah ve huzur içinde yaşayabileceği ı hak ve adalet merkezli adil bir düzeni ve bu bağlamda mutlaka yeni bir dünyayı kurmak zorundayız. Bütün bu saydıklarımızın yapılabilmesi Milli görüş iktidarına bağlıdır. Millî görüş iktidarı muktedirdir. Çünkü gücünü güçten değil, çoğunluktan değil, haktan ve milletten alır. Ahlak ve Maneviyat bayrağının öncüsüdür. Faize, faiz düzeninin tamamına karşıdır ve üretime dayalı milli ekonomik modeli uygular. Avrupa Birliği yerine lideri ve kurucusu olduğumuz İslam birliğini savunur. Cenab-ı Hak en kısa sürede bizlere yapmış olduğumuz çalışmalarla ve göstermiş olduğumuz gayretlerle milli görüşün yer yüzüne hakim olduğu günleri görmeyi nasip etsin.”

SAİT ÇELİK

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.