Halkapınar'da 'iftar' ve 'iftihar' yemeği

Halkapınar'da 'iftar' ve 'iftihar' yemeği

SBS'de başarı kazanarak ilçenin iftihar kaynağı olan öğrencilere, hediyeleri düzenlenen iftar yemeği programı sonrasında verildi. 


Halkapınar Atatürk İlköğretim Okulu Sosyal Hizmetler Salonunda düzenlenen iftar programı, SBS'de başarı elde eden öğrenci, öğretmen ve ailelerinin iftihar günü oldu. 
İftar programına kaymakam Mustafa Duruk, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Tamer Yöney, Belediye Başkanı Fatih Şentürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Sekman, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrencilerle birlikte davetliler katıldı. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Sekman, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmasında ''SBS sınavı sonucunda Fen Lisesini kazanarak ilçede bir ilki gerçekleştiren öğrencilerimizin, öğretmenlerine ve ailelerine yaşattıkları haklı gururun mutluluğu içerisindeyiz. Hiç kimse başarı merdivenlerine elleri cebinde çıkmamıştır'' dedi. 
Sekman, gayretleri ve özverili çalışmalarından dolayı öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. 
Belediye Başkanı Şentürk ve Kaymakam Duruk ise konuşmasında, ilçe tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Fen lisesi düzeyinde başarı kazanan öğrenci, öğretmen ve velileri tebrik ederek, başarı çıtasının daha da yukarılara taşınması için ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söyledi. 
Ödül töreninde Fen Lisesini kazanan iki öğrenciye bilgisayar ve cep telefonu hediye edilirken Anadolu ve öğretmen liselerini kazanan 8 öğrenciye bilgisayar hediye edildi. 
Okul Müdürü Ali Soyer ise programın kapanış konuşmasında, bu başarıda en çok emeğin öğretmen arkadaşlarının olduğunu ifade ederek, Milli Eğitim Müdürü Sekman ve Kaymakam Duruk'tan öğretmenlerine taktir belgesi verilmesini ve bunu hak ettiklerini kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.