Halk yarışına gençler ilgi gösterdi

Halk yarışına gençler ilgi gösterdi

Beyşehir Göl Festivali kapsamında düzenlenen halk bisiklet yarışlarına gençlerin ilgisi büyük oldu.

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen yarışlar büyük bir mücadeleye sahne oldu. Yarışmaya 10-15 yaş arası gençlerin katılımı yüksek oranda gerçekleşti. Genç yarışçılar mücadeleye kendi bisikletleri ile katıldı ve birinci olabilmek için ter döktü.

Anıt alanında başlayan ilk etap yarışlarda, bisikletçiler Antalya Caddesi güzergahını kullanarak Bademli Köyü yol ayrımından geriye dönüş yaptı. Bisikletliler, Orman İşletmesi önündeki varış noktasında yarışı tamamladı. 15 yaş üzerindeki koşucular ise yine Anıt alanında başlayan yarışta Beyşehir-Akseki Karayolu Güldibi mevkiinden geriye dönüş yaptı. Yarış Orman İşletme Müdürlüğü önündeki varış noktasında tamamlandı.

Yarışma sonunda dereceye girenlere ödülleri, festival alanında düzenlenen törenle İlçe Belediye Başkanı İzzet Taşcı tarafından verildi. Yarışma sonunda 10-15 yaş arası kategoride Ahmüt Hüyük birinci, Serdar Yeşil ikinci, Ahmet Süslü üçüncü oldu. 15 yaş üstünde ise birinciliği Mustafa Muştu elde etti. Haydar Aktaş ikinci, Mevlüt Yaman üçüncü oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.