Halı sahanın şampiyonları belli oldu

Halı sahanın şampiyonları belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Nike Firması'nın birlikte organize ettiği Nike Halı Saha Ligi'nde, 2009-2010 sezonunu erkekler 15-19 yaş kategorisinde Gençlerbirliği, bayanlarda da Gazi Üniversitesi şampiyon olarak tamamladı.

Kalamış'taki Kadıköy Gençlik Merkezi Halı Sahaları'nda yapılan final grubu maçlarında, erkeklerde Gençlerbirliği, normal süresi 2-2 berabere tamamlanan maçta Bursa Hürriyet Anadolu Lisesi'ni penaltılarla geçerek, şampiyonluğa ulaştı. Bayanlarda ise Gazi Üniversitesi, Ataşehir Belediyespor'u 8-1 mağlup edip, birinci oldu.

Bayanlarda Samsun İlkadım Ticaret Meslek Lisesi, erkeklerde ise Edirne Barankaya takımı 3. sırayı elde etti. Final maçlarının ardından kupa töreni düzenlendi. Erkekler ve bayanlarda ilk 3'e giren takımlara madalyaları verilirken, şampiyon Gençlerberliği ve Gazi Üniversitesi takımları, birincilik kupalarını TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal'dan aldı. Şampiyon olan takımlar, saha içinde kutlamalar yaptı. Ersun Yanal, Nike Halı Saha Ligi'nin Türkiye'deki en büyük katılımlı organizasyonlardan biri olduğunu belirterek, gelecek yıllarda da bu tip organizasyonları daha kapsamlı, daha farklı bir şekilde düzenleyeceklerini söyledi. Nike Halı Saha Ligi'nde, erkekler 20-35 yaş kategorisi final maçları ise 20 Haziran Pazar günü İstanbul'da yapılacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.