Hakem: Bülent Yıldırım

Hakem: Bülent Yıldırım

Play-off’ta 17 Mayıs Pazartesi günü oynanacak ilk maçları yönetecek hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunca yapılan açıklamaya göre, Konyaspor’un Ali Sami Yene stadında Adanaspor ile oynayacağı maçta Bülent Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Erdinç Sezertam yaparken, maçın dördüncü hakemi Mesut Çarık. Pazartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak Karşıyaka-Altay maçını ise, Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.  Müftüoğlu’nun yardımcılıklarını Alparslan Dedeş ve Orku Aktaş yapacak. Maçın dördüncü hakemi Volkan Bayarslan. Her iki karşılaşmada saat 20.00’de başlayacak.

MÜFTÜOĞLU’UNUN 8. MAÇI
Bank Asya 1. Lig yükselme grubunda oynanacak Altay-Karşıyaka maçını yönetecek Kuddusi Müftüoğlu bu sezon 1. ligde  7 kez, Konyaspor-Adanaspor maçının hakemi Bülent Yıldırım ise, 2 maçta düdük çaldı.. Karşıyaka, Müftüoğlu’nun görev yaptığı 21. hafta lig müsabakasında Altüay’ı 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Altay, bugüne kadar Müftüoğlu’nun yönettiği 8 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi alırken, Karşıyaka ise 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.
YILDIRIM İKİ MAÇA ÇIKTI
Ali Sami Yen Stadı’nda 17 Mayıs Pazartesi günü oynanacak Konyaspor-Adanaspor maçını yönetecek Bülent Yıldırım, en son iki takım arasında 17 Aralık 2003’te oynanan Türkiye Kupası maçını yönetmiş, ev sahibi Konyaspor müsabakadan 3-2 galip ayrılmıştı. Bank Asya 1. Lig’de bu sezon 2 maçta görev alan Yıldırım, bu sezon Adanaspor’un deplasmanda Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldığı müsabakada görev yapmıştı. Yıldırım’ın bugüne kadar görev yaptığı 6 Adanaspor maçında turuncu beyazlı ekip, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Yıldırım’ın görev aldığı 8 Konyaspor müsabakasında ise Konyaspor’un 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyeti bulunuyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.