Hakan Konyaspor’da

Hakan Konyaspor’da

Konyaspor’da, dış transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, uzun süredir gündeminde bulundurduğu Hakan Aslantaş ile iki yılık sözleşme imzaladı. Kartal’ın kadrosuna katmak istediği kaleci Lukoviç ise bugün gelecek

Transfer çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Hakan Aslantaş ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Son olarak Kayserispor formasını giyen 25 yaşındaki yeni transfer Hakan Aslantaş’ın 30 Haziran’da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarımıza katılacağı açıklandı.

HAKAN ASLANTAŞ Kimdir?

26 Ağustos 1985 Almanya doğumlu olan yeni transfer Hakan Aslantaş futbola 7 yaşında bir köy takımı olan TSV Raidwangen takımında başlamış ve bu kulüpte 3 sezon futbol oynamıştır. 1995 yılında  FV 09 Nürtingen takımına transfer olan Hakan Aslantaş, daha sonra ise 2.Lig takımı olan SV Stuttgarter Kickers alt yapısına geçti. Bundesliga takımlarından Stuttgart takımının altyapısına transfer olan Hakan Aslantaş’ın Türkiye’deki futbol yaşantısı 2004 yılında transfer olduğu Gençlerbirliği ile başladı. 2004-2005 sezonunda Gençlerbirli forması ile 11 maça çıkan yeni transferimiz Hakan Aslantaş, 2005-2006 sezonunda 23 maçta kiralık olarak Malatyaspor forması giydi.

2006 yılında Gençlerbirliği ile 18 maçta mücadele veren 25 yaşındaki oyuncumuz, aynı sezon kiralık olarak Hacettepe Spor forması giydi. 2007-2009 yılları arasında Gençlerbirliği ile 43 maç 1 gollük performans sergileyen Hakan Aslantaş, 2009-2010 sezonunda Kayserispor’a transfer oldu. Burada 18 maçta forma giyen yeni transferimiz tamamı ilk 11’de olmak üzere 1512 dakika sahada kalmıştır. Hakan Aslantaş, 2 kez U-18, 18 kez U-19, 9 kez U-20 ve 1 kez ise Ümit Milli takım formalarını giymiştir.

Konyaspor özellikle yabancı transferinde boş durmuyor. Yeşil-beyazlı yöneticiler, Danimarka’nın Odense Blodklub takımının başarılı stoperi Jones Troest’e imza attırmalarının ardından önceki akşam da Şekerspor yöneticileriyle bir araya gelerek genç futbolcu İshak’ın transferini bitirdiler. Bu konuda, Konyaspor sitesinde şu açıklama yapıldı. “Kardeş kulübümüz Konya Şekerspor ile yapılan işbirliği çalışmaları doğrultusunda İshak Çakmak ile anlaşmaya varmış ve transferini bitirdik. İshak Çakmak'ın takımımıza kazandırılması noktasında Konya Şekerspor kulübü yöneticilerine bir kez daha gösterdikleri anlayış ve ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni transferimiz İshak Çakmak, şu an tatilde olduğundan resmi sözleşme imzalanamamıştır. Oyuncumuz, 30 Haziran 2010'da Konya'da yapılacak yeni sezonun ilk çalışmasına katılacak ve kendisiyle resmi sözleşme imzalanacaktır.”

5 TRANSFER DAHA YAPILACAK

Konyaspor’da, dış transferde iki kanat, iki forvet ve bir kaleci alınacak transfer bitirilecek.. Forvet ve kaleci için üzerinde durulan oyuncuların çok iyi olduklarını belirten basın sözcüsü Cengiz Yönet, bu nedenle aceleci olmadıklarını, her iki mevki içinde transferde seçici davrandıklarını sözlerine ekledi. Yönet, yönetimde oluşturulan görev dağılımında futbol şubesine atama yapmadıklarını, bu görevi 24 saat takımla birlikte olan başkanın yürüttüğünü dile getirdi. Bu arada, forvet oyuncularından birinin kuzey Avrupa ülkelerinden olduğu ileri sürüldü. Bu konuda görüşmelerini devam ettiği kaydedildi.

KALECİ LUKOVİÇ GELİYOR

Kaleci olarak adı ön planda geçen, Avustralya liginde oynayan 25 yaşındaki Lukoviç ile prensipte anlaşma sağlandı. Konya’ya davet edilen genç kalecinin bugün geleceği ve kesin anlaşma sağlanmasının ardından sözleşme imzalanacağı bildirildi.

KARTAL GÜNEY AFRİKA PAZAR

Konyaspor, yönetimine yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Konyaspor’un transfer listesinde yer alan diğer forvet ve kalecinin ise Güney Afrika Milli takımının başarılı file bekçisi Khune ve orta saha oyuncusu Tshabalala olduğu öğrenildi. Her iki oyuncunun transfer çalışmalarına başlanıldığı belirtildi. Konyaspor yöneticileri, teknik direktör Ziya Doğan'ın verdiği rapor doğrultusunda hedefi Güney Afrika’ya çevirerek, Güney Afrika Milli takımında oynayan ve aynı Ülkenin Kaizer Chiefs'in kalesini koruyan başarılı file bekçisi 23 yaşındaki Khune ve 26 yaşındaki Tshabalala’yı almak için yoğun sarfettikleri ileri sürüldü. Bu iki oyuncunun transferi için Sivasaspor eski teknik direktörü ve uzunu yıllan Güney Afrika’da çalışan, kalecinin eski antrenörü uhsin Ertuğral'dan bilgi aldığı ve destek istendiği öğrenildi. Yeşil-beyazlı takımda, transferleri gündeme gelen, ancak bonservis ücretleri oldukça yüksek olan Bursasporlu Veli, Galatasaraylı Barış ve Aydın’ın transferleri ise beklemeye alındı.. Koşullar oluşması halinde bu futbolcular transfer edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.