Hak ettiğimiz yere gideceğiz

Hak ettiğimiz yere gideceğiz

Konyaspor takım kaptanı Ömer Hacısalihoğlu, birçok sıkıntı yaşadıkları ve inişli-çıkışlı dönemlerden geçtikleri sezonu geride tamamladıklarını, tek düşüncelerinin play-off maçları olduğunu belirtirken, İstanbul’da Konyalılar ve Konya’dan gelec

Bank Asya 1.Lig Yükselme Grubu maçlarının fikstürünü değerlendiren Hacısalihoğlu, “Maç sıralaması hiç önemli değil. Çünkü Adanaspor sezonu her ne kadar üçüncü sırada bitirse de Altay ve Karşıyaka yıllardır bu ligde play-off oynayan tecrübeli takımlar. Rakiplerle birinci maçta veya son maçta oynamış bence fark etmiyor. İyi başlayıp sonunu da iyi getirerek Süper Lig’e çıkacağız” dedi.

İstanbul’da devam eden play-off hazırlık kampının çok iyi geçtiğini de sözlerine ekleyen Ömer Hacısalihoğlu, “Harika bir doğa içerisinde, sakin bir ortamda çok güzel bir sahada çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ortamımız çok güzel. Bir noktaya çok odaklanırsan sıkıntı olabilir. O nedenle kafamızı biraz olsun dağıtmak adına bazı etkinlikler yapabiliriz. Arkadaşlığımız güzel. Önemli olan buradaki arkadaşlığımızı ve çalışmalarımızı maçlara yansıtabilmek. Bunu da gerçekleştireceğimize inancımız tam” şeklinde görüş belirtti.

Kaptan Ömer Hacısalihoğlu, bu sezon ilk defa uygulanacak yeni statünün daha adil bir sistem olduğunu belirterek, “Ben daha önce 2 kez play-off şampiyonluğu yaşadım. Birçok maç uzatmalara hatta penaltı atışlarına giderken, çok geç saatlere kadar devam etmişti. Şimdi farklı bir statü var. Şimdi herkes bence daha eşit şansa sahip. İlk maçta kötü olan takım, ertesi maçta iyi olup kazandığı puanlarla avantajlı duruma gelebilir” diye konuştu.

Yükselme Grubu maçları öncesinde taraftarlarımıza da çağrıda bulunan Hacısalihoğlu, “Ali Sami Yen veya Olimpiyat Stadyumu ikisi de bizim kendi sahamız olmadığı için her takıma eşit şekilde avantaj olacaktır. İstanbul’da çok fazla Konyalı olduğunu biliyoruz. Benim beklentim inşallah onlar bizi yalnız bırakmayacaklar. Saha olayını avantaja çevirerek, seyircimizin de desteğiyle ev sahibi takım konumunda gibi mücadele ederek sezon boyunca yaşadığımız sıkıntıları unutturarak Süper Lig’e yükselmek istiyoruz. Önemli olan sonunun iyi bitmesi. İyi biteceğine inandığımız için burada çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Konyaspor’u seyircimizle bütünleşerek play-off’tan hak ettiği Süper Lig’e taşıyacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.