“Hak ettiğimiz puanı aldık”

“Hak ettiğimiz puanı aldık”

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem, lider Hatayspor karşısında haklı bir puan aldıklarını belirterek, geriye düştükleri anlarda bile oyundan kopmayan oyuncularına teşekkür etti.

Konya Anadolu Selçukluspor’un deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Hatayspor müsabakasının ardından yaptığı açıklamada Teknik Direktör İlker Erdem: “1-0 geriye düşmemize rağmen lider bir takım karşısında savaşarak, özveri ile takımını ve davasını sahiplenerek istediğini alan futbolcularımı kutluyorum” dedi.

“1 PUANLA DÖNMEK GÜZEL”

İlk günden buyana karakterli bir futbolcu topluluğu ile çalışmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden İlker Erdem: “Lider Hatayspor ile oynadığımızı müsabakada oyunun genelinde kontrol elimizin altındaydı. İlk 20 dakika içinde iki tane pozisyonda bulduk. Futbolda bunlar var. Bazen gol olması gereken pozisyonlar kaçabiliyor. Lider karşısında o pozisyonları bulabilmek önemli bizim adımıza. 1-0 geriye düşmemize rağmen lider bir takım karşısında savaşmak, özveri ile takımını ve davasını sahiplenmek bizi mutlu etti. Kalemizde erken bir gol görmemize rağmen oyun disiplininden kopmadan 90 dakika mücadele ettik. Sonrasında bulduğumuz gol ile lider karşısında deplasmanda 1 puan almayı hak ettik. Puanlar için gittiğimiz deplasmandan 1 puanla dönmekte bizi mutlu etti.” dedi.

“CAN DEMİR ÖZVERİ GÖSTERDİ”

Maçın son 10 dakikasında yaşanan kazayla ilgili olarak ise Erdem, “Son on dakikada talihsizlik yaşadık. Kalecimiz Mehmet Zeki Uçan’ın sakatlığının ardından 3 değişiklik hakkımızı da kulanmış olduğumuzdan dolayı Can Demir Aktav, iyi niyetli bir şekilde, özveri örneği göstererek kaleye geçti. Hep birlikte verilen bu mücadele ile 1 puan aldık. Arzu ettiğimiz gibi puanları toplayarak puan sıralamasında rahat bir bölgeye ulaşmak için adım adım ilerliyoruz.  Oyuncularımın performansından memnunum. Şimdi bu maçı unutup hafta sonunda iç sahada oynayacağımız Yeni Malatyaspor maçına odaklanmamız gerekli” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.