Hadi, Kartal’a yemek verdi

Hadi, Kartal’a yemek verdi

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü hemşerimiz Fazlı Bayram Hadi. Adanaspor maçından sonra Konyaspor kafilesini ağırladı ve yemek verdi.

Geçtiğimiz sezonlarda da aynı jesti gösteren Hadi, maçtan önce Konyaspor yönetimine de başarı dileklerinde bulundu. Maçtan sonra Konyasporlu futbolculara dürüm ikramında bulunan Hadi, maçı izlemeye giden yönetim kuruluna yemek verdi.
Fazlı Bayram Hadi, Konya’nın önemli bir spor kenti olduğunu belirterek, “Konyaspor’un bu sezon süper lige çıkacağına inanıyorum. Bank Asya kolay bir lig değil. Bu maçta pozisyonlar kaçmasa ve son dakikada kazanılan penaltı gol olsa, durum daha farklı olurdu. Ben yine de deplasmandan alınan 1 puanında iyi olduğunu düşünüyorum. Hemşehrilerimin endişesi olmasın, Konyaspor geldiği yere döner ve bir daha da düşmez. Kulüp yönetmek kolay iş değil.  Konyalı bir spor adamı olarak bu takımın mutlaka başaracağına inanıyorum. Önemli olan şehir takımına sahip çıksın” dedi.
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ise Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü hemşehrimiz Fazlı Bayram Hadi’nin bu jestine teşekkür ederek, “Konyaspor tüm Konyalıların takımıdır. Burada bizi  yalnız bırakmadınız, gereken ilgiyi gösterdiniz. Konyaspor sizlerinde söylediği gibi, bu sezon süper lige çıkacaktır. Arkadaşlarımız ve Konya’nın desteği ile bu savaşı veriyoruz. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Bizleri ağırlamanızdan ve ilginizden dolayı teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim” diyerek, Konyaspor’un mutlaka hedefine ulaşacağını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.