Güzel bir maç oldu

Güzel bir maç oldu

Torku Konyaspor’un yetenekli stoperi Selim Ay galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek, taraftara gösterdikleri destek için teşekkür etti.

Torku Konyaspor’un yetenekli stoperi Selim Ay galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek, taraftara gösterdikleri destek için teşekkür etti.  Spor Toto  Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Galatasaray ile karşılaşan Torku Konyaspor’da Selim Ay, galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu söyledi. Selim maç içinde sarı kartın ise gerekli olduğunu ifade etti.

“ÖNE GEÇECEK POZİSYONLAR YAKALADIK”
Selim kendilerine şans verilmeyen bir maçta herkesi yanılttıklarını belirterek başladığı konuşmasını, “Dediğiniz gibi kimsenin bize şans vermediği bir karşılaşmaydı. Ancak biz sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yaptık. Öne geçecek pozisyonlar yakaladık. Galatasaray’ın da pozisyonları vardı. Genel anlamda oyun kontrolü bizdeydi. İlk yarı daha çok bizim elimizdeydi, ikinci yarıda biraz Galatasaray atakları ile gol yemeyelim diye geri çekildik. 10-15 dakika böyle sürmesi ardında yeniden toparlandık. Güzel bir maç oldu iki takım açısından da. Bizim puan kaybetmememiz gereken bir maçtı. 3 puan daha iyi olurdu ama olmadı. Önümüzdeki Antalyaspor maçına bakacağız.” Sözleriyle sürdürdü. 

“ARTIK RAKİBİ İZLEMEYE GELMİYORLAR”
Yeşil beyazlı taraftarlara da teşekkür eden Selim, Konya Halkının artık büyük takım izlemek için stadyuma gelme huyundan vazgeçtiğini ifade etti. Selim, “Her zamanki gibi taraftarımızdan Allah razı olsun.  Ben 2008 yılından beri buradayım. Büyük maçlarda Konya halkı rakibi izlemeye geliyordu. Artık bunu aştığımızı düşünüyorum. Tüm taraftarlardan Allah razı olsun.” dedi.  

“BAZEN BU HAMLE GEREKİYOR”
Burak ile girdiği pozisyon sonrasında gördüğü sarı kartla alakalı olarak ise genç stoper, “Kontra atak yiyorduk, bazen böyle hamleler yapmak gerekebiliyor. Futbolun içinde olan bir olay. Sahaya çıktığımızda başarı için elimizden geleni yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.