Güvenim eksilmedi

Güvenim eksilmedi

Kartal'ın teknik patronu Bakkal, Elazığ maçında hatalarını gördüklerini belirterek, oyunculara olan güvenin de bir eksilmenin söz konusu olmadığını söyledi

Elazığspor ile oynanan ve Konyaspor'un 3-2 kaybettiği maçta en büyük üzüntülerinin stadyuma gelerek takımı son ana kadar destekleyen taraftarlara galibiyet hediye edememek olduğunu söyleyen Mesut Bakkal, Gençlerbirliği maçından iyi bir sonuçla döneceklerine inandığının altını çizdi.

HATALARIMIZI GÖRDÜK
Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mesut Bakkal, "Elazığspor maçında aldığımız yenilginin ve stadyumu doldurarak bizi son ana kadar destekleyen taraftarlarımıza 3 puan hediye edememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Futbolda her şey var ama keşke bu çıkışı yakalamışken mağlubiyet olmasaydı. Artık o maçın getirilerini tartışmaya gerek görmüyorum. Çünkü bizler 5 güne bir maç oynuyoruz. Analizimizi yaptık ve Elazığspor maçındaki hatalarımızı gördük. Maç hakkında rakibin bizden daha fazla istediğini ve konsantre olup yendiğini söyleyebilirim. Bizim gibi, oynadığımız oyunla ve aldığımız sonuçlarla Türkiye’nin gündemine oturan bir takımın bu maçı kazanması gerekirdi. Karşılaşmaya kötü başladık ve kötü bitirdik. Umarım bu sonuç bize bir ders olur ve biz de yolumuza emin adımlarla devam ederiz ki edeceğiz. Çünkü biz iyi takımız. Çok güzel bir taraftar kitlemiz oluştu. Çağrılarımıza cevap verdiler ve herkes tribündeki yerini aldı. Maçtan sonra hiçbir taşkınlık yapmadılar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bu bizim takımımız ve desteklerinin böyle devam etmesini bekliyorum" dedi.

BASKI ALTINA MI ALDIK
Alınan yenilgide bir suçlu aranacaksa onun kendisi olduğunu belirten Bakkal, "Oyuncuları hep beraber çok mu baskı altına aldık?" diye düşünüyorum ama hepsi tecrübeli insanlar. Bu yenilgiler illaki yaşanıyor. Tek üzüntüm bu kaliteli takımın çıkışı yakaladıysa devam ettirmesi gerektiğiydi. Bu sonuçta en büyük suçlu benim. Ben bu takımın hocasıyım. Belki de bu sonuç galibiyeti çok fazla istediğimizden oldu. Artık o maçta takılı kalmanın bir anlamı yok. Hiçbir zaman da güvenim eksilmedi. Özellikle Elazığ maçında 2-0 geriye düşmesine rağmen beraberliği yakalayan bir takımın oyundan düşmemesi ve direncinin olması iyi takım olduğunu gösterir. Taraftarımıza 3 puan armağan isterdik ama olmadı" diye konuştu.

PUANSIZ DÖNMEMELİYİZ
Bir basın mensubunun 'Hasan Kabze’nin yokluğu takımı etkiledi mi?’ sorusuna Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, "Hasan Kabze performansıyla bizim için önemli bir oyuncu. Ama sakatlığı vardı ve oynayamadı. Elimizde 25-26 oyuncu var ve hepsi de oynayabilecek durumda. Erdal da bu takımın önemli oyuncularından biri. Sadece Hasan’a bağlı kalmamak gerekir. Olsaydı tabiki iyi olurdu. Ancak karşılaşmanın ilk devresinde genel olarak durgunduk. İpleri rakibimize verdik. Son dakika da olsa golü yedik ve mağlup olduk" şeklinde görüş belirtti. Bakkal, hafta sonu deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği maçı ile ilgili olarak ise "Aramızda 2 puan fark bulunuyor. Kazanarak üst sıralar için yer bulma hedefindeyiz. Bu getirileri düşünerek Ankara’ya gideceğiz ve inşallah puanlarla döneriz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.