Güvender’den Aşure İkramı

Güvender’den Aşure İkramı

Kaynak Holding bünyesinde bulunan Güvender Yayınları tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Bağcılar’ın Mahmutbey Mahallesi’nde aşure ikram edildi. İkram için ev ev, dükkan dükkan dolaşıldı.Kurum, çalışanlarını da unutmadı. Kuyruğa...

Kaynak Holding bünyesinde bulunan Güvender Yayınları tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Bağcılar’ın Mahmutbey Mahallesi’nde aşure ikram edildi. İkram için ev ev, dükkan dükkan dolaşıldı.

Kurum, çalışanlarını da unutmadı. Kuyruğa giren çalışanlar aşurelerini alıp iştahla yedi.

Güvender Yayınları İnsan Kaynakları Müdürü Ali Cöre Muharrem ayının Ramazan ayı gibi insanları birleştirdiğini, bütünleştirdiğini dile getirdi. Cöre, “Biz Muharrem ayının önemini vurgulamak için hem kendi çalışanlarımıza hem bulunduğumuz mahallede oturan ailelere yönelik aşure etkinliği yapmaya karar verdik. Şu an bin ya da bin 500 kişiye aşure dağıtmayı arzu ediyoruz.” dedi.

Aşurenin birlik ve beraberliği vurguladığını anlatan Cöre, “Tatlı değişik maddelerden ortak lezzet çıkıyor. Biz de toplum olarak değişik katmanlara aitiz, değişik görüşlerdeniz. Ama ortak inançlarımız var. Bu farklılıklardan oluşan güzel toplumumuz var. Oturduk, ‘birlik ve beraberlik adına neler yaparız’ dedik, aşurenin farklı lezzetlerini de göz önüne aldık ve çevremizde bulunanlara, oturanlara ikramda bulunalım’ dedik.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.