Güven Öten: Hedefimiz ilk 2de bitirmek

Güven Öten: Hedefimiz ilk 2de bitirmek

Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, yaşanan sıkıntılarla başlayan sezonda gelinen noktanın tek kelimeyle başarı olduğunu ifade ederken, tek düşüncelerinin ilk 2 takım arasında sezonu tamamlayarak Süpe

Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, yaşanan sıkıntılarla başlayan sezonda gelinen noktanın tek kelimeyle başarı olduğunu ifade ederken, tek düşüncelerinin ilk 2 takım arasında sezonu tamamlayarak Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

KRİTİK BİR MAÇI KAZANDIK

Sezonun tamamlanmasına 5 hafta kaldığını belirterek değerlendirmesine başlayan Güven Öten, "Hafta sonu deplasmanda Boluspor ile zorlu bir maça çıktık. Mağlup duruma düşmemize rağmen özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunumuz ve mücadeleyi bir an olsun bırakmayan anlayışımızla sahadan çok önemli 3 puanla ayrıldık. Hem rakibimiz hem de bizim adımıza kritik bir maçtı. Lehimize sonuçlandı. Artık son 5 haftasına girdiğimiz ligde ilk 5 takım arasındayız ve her takım gibi bizimde Süper Lig iddiamız devam ediyor. Konyaspor açısından kalan 5 hafta hayati önem taşıyor. Yaşanan sıkıntılarla sezon başında çıkılan yolculukta gelinen nokta kesinlikle tek kelimeyle özetlenirse 'Başarı' dır. Ama işimiz burada bitmiyor. Kalan haftaları da en iyi şekilde değerlendirip ilk 2 takım arasında sezonu tamamlamak ve hak ettiğimiz Süper Lig'e yükselmek istiyoruz" derken, gelinen konumdan dolayı teknik heyet ve oyuncularımızı tebrik etti.

Öten, fikstürün önemli olduğunu ancak daha da önemlisinin maçları en iyi sonuçlarla tamamlamak olduğunu belirterek, "Görüyoruz ki her takımın birbirini yenecek gücü var. Sonuçlar bunu ortaya koyuyor. Biz Konyaspor olarak kalan 5 haftauı en iyi şekilde değerlendimek amacındayız. Hedefe giden takım sayısı fazla olduğu için herkesin üzerinde ister istemez bir baskı var. Ama bizler inanıyoruz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız buralara takımımızı getirdilerse kalan süreyi de en iyi sonuçlarla tamamlayacaklardır. İnanmışlık bizi bugünki konumumuza getirdi. Artık puan kaybına tahammülümüz yok" şeklinde görüş belirtti.

KAZANDIĞIMIZ PUANLAR TERTEMİZ

Boluspor Kulübü Başkanının mesnetsiz iddialarına gereken cevabı hem basın yoluyla hem de duruş olarak verdiklerini de sözlerine ekleyen Basın Sözcüsü Güven Öten, "Bizimde iç sahada kaybettiğimiz maçlar oldu ama kesinlikle böyle bir durum yaşanmadı. Konyaspor'umuzun tüm galibiyetleri ve alınan her puanı üzerine basa basa söylüyoruz ki 'TERTEMİZ' dir. Herkes mücadelesini başkasını kötülemek ve suçlamak için değil, kend takımının başarısı için yapsın. O zaman bu tür sorunlarla karşılaşılmaz" dedi.

"Takımımızın geldiği nokta kesinlikle başarıdır.Ama işimiz henüz bitmedi" diyen Öten, "Bu saatten sonra daha soğukkanlı olan, sinirlerine hakim olan takımlar hedefine ulaşır. İstek, azim , mücadele hedefe giden yolda önemli. Bu da bizim takımımızda mevcut. Hedefimiz ilk 2'nin içerisinde kalarak sezon sonunda hak ettiğimiz Süper Lig'e yükselmek. Bunu başaracağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR

Takımımızın Boluspor ulaşım ve konaklama masraflarını üstlenen sponsorumuz iş adamı Fehmi Öztaşbaşı'na ve taraftarların ulaşımı noktasında büyük katkı sağlayan İzmir'deki Konyalı iş adamı Adem Güler'e de teşekkür eden Basın Sözcümüz Güven Öten, SMS kampanyasının devam ettiğini 'Şimdi olmazsa ne zaman' sözleriyle belirtirken, taraftarlarımızın ilgi göstermesini beklediklerini söyledi.

Taraftarlarımıza Boluspor deplasmanında takımımızı yalnız bırakmadıkları ve son düdüğe kadar verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Basın Sözcümüz Güven Öten, "Onların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Takımlar taraftarlarıyla daha güzel. İnşallah son haftalardaki desteklerini arttırarak Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor maçında da devam ettirecekler ve alınacak galibiyetimize katkı sağlayacaklar" şeklinde görüş belirtti.

'El birliğiyle kenetlenerek sonuca ulaşma adına tüm gayret gösterilecek. İnşallah sonunda da gülen taraf biz olacağız' diyen Basın Sözcümüz Güven Öten, hafta sonu sahamızda oynayacağımız Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor maçının zor geçeceğini ancak tek düşüncelerinin puan kaybı yaşamadan yollarına devam etmek olduğunu ifade etti. Basın Sözcümüz Güven Öten, Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor maçı biletlerinin 1 ila 20 TL arasında satışa çıkarıldığını da sözlerine eklerken, Türk Emniyet Teşkilatı'nın 167.kuruluş yıl dönümünü de kutladı. SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.