Gurbetçiler Kartal’ı yalnız bırakmadılar

Gurbetçiler Kartal’ı yalnız bırakmadılar

Yurt dışında yaşayan Konyasporlular takımlarını hafta sonu oynanan Samsunspor karşılaşmasında açtıkları pankartla destekledi.

Dünyanın neresine giderseniz muhakkak bir Türk’e rastlarsınız sözüne yurt dışında yaşayan gurbetçilerimiz adeta “biz nerede olursak olalım kalbimiz Konya’mızda Konyaspor’un yanında” mesajı verdiler.

Bank Asya birinci liginde şampiyonluk yarışı veren Konyaspor’un Konya Atatürk stadyumunda oynadığı zorlu Samsunspor karşılaşmasında açılan pankart oldukça ilgi çekici bir o kadar da Konyalılara ders verir niteliğindeydi.  Konyaspor-Samsunspor karşılaşmasında açılan “Gurbetin Soğukluğunda Aşkınla Isınıyorum” yazılı 30 metre uzunluğundaki pankart Hollanda, Almanya, Belçika ve Fransa’da yaşayan Konyalılar’ın duygularını dile getirdi. Hollanda da ikamet eden Ebubekir Akça’nın önderliğinde Konyaspor taraftar grubu eski başkanlarından Murat Durak’ın da girişimleri ile yurt dışında ikamet eden Konyalılarca organize edilen bu pankart oldukça beğeni kazanırken gurbetçilerimizin duygularını Konya’da Onur Yelel dile getirdi. Yelel, “Gurbetçilerimiz bu tür organizasyonlarla Konyaspor’u her zaman destekleyeceklerini gösterirken Konya’da yaşayan Konya halkını da Konyaspor’u her zaman desteklemeye çağırıyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.