Günbaş: Sadece maça odaklandık

Günbaş: Sadece maça odaklandık

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonunda Karagümrükspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Anadolu Selçukspor, hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonunda Karagümrükspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Anadolu Selçukspor, hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Altyapı Antrenörleri Abdurrahman Baysangur, Seyfi Erkan, Hakan Ünal ve Nurettin Büyükbahçıvan nezaretinde öğleden sonra yapılan çalışmada tüm futbolcular yer alırken, yeşil-beyazlılar tam sahada taktik bir çalışma gerçekleştirdi. 11 Ekim 2014 Cumartesi günü deplasmanda oynanacak karşılaşma için yeşil-beyazlı temsilcimiz Cuma sabahı havayolu ile İstanbul'a gidecek.

Öte yandan Zafer Turan ile yollarını ayıran Anadolu Selçukspor'da teknik direktör arayışı askıya alınırken, yeşil-beyazlı kulübün başkanı Mehmet Günbaş, Hoca işini Karagümrükspor maçından sonra masaya yatıracaklarını, şimdilik sadece maçı düşündüklerini söyledi. Günbaş, “Hiçbir Hoca ile görüşmedik, biraraya gelmedik. İsimleri basından öğreniyoruz. Ancak bize de dolaylı yollardan ulaşmak isteyen, ulaşanlar oluyor. Aracılar vasıtasıyla görev almak istediklerini bildiriyorlar. Bizim öncelikli işimiz Karagümrük maçı. Bu maça konsantre olduk. Bu maçtan alacağımız bir galibiyet bize büyük moral olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.