Günbaş: Oyunculara güveniyoruz

Günbaş: Oyunculara güveniyoruz

Konya Anadolu Selçukluspor’da Tarsus İdmanyurdu maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda Başkan Mehmet Günbaş, “Biz oyuncularımıza ve hocamıza güveniyoruz. Telaffuz edildiği gibi bir sıkıntı yaşamayacağız” dedi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Tarsus İdmanyurdu maçı hazırlıkları devam ediyor. Bu önemli karşılaşma öncesinde yeşil beyazlılarda kart cezalısı oyuncular can sıkıyor. Ayrıca Abdülkerim Bardakçı’nın sakatlığının ise devam ettiği öğrenildi.

TALİHSİZ BİR MAÇTI
Konya Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş, Dardanelspor maçında talihsiz bir şekilde yenildiklerini belirterek, “Karşılaşmayı tam da istediğimiz gibi başladık. Aradığımız golü de hemen bulduk. Ancak son dakikalarda istemediğimiz bir gol yedik. İki haftadır son dakikalarda kalemizde gördüğümüz gollerle puan kayıpları yaşıyoruz. Umarım bu son olmuştur. Talihsiz bir maçtı. Artık Tarsus maçına konsantre olmalıyız” dedi.

İSTEDİĞİMİZİ ALACAĞIZ
Başkan Günbaş, bu hafta oynayacakları maçın oldukça önemli bir karşılaşma olduğunu belirterek, “Şu bir gerçek ki Dardanelspor maçı ardından bu maçın önemi daha da arttı. Deplasmandaki maça eksikliklerle gidiyoruz. 3 kart cezalımız var. Ama bu takım tüm oyuncuları sahaya çıktıklarında ellerinden geleni yapıyorlar. Bizim adımıza son derece önemli olan bu maçta elimizden geleni yapacağız ve istediğimizi alacağız.” dedi.

KORKULU RÜYA YOK
Mehmet Günbaş küme düşme korkusuyla alakalı olarak sorulan soruya ise, “Evet bir tehlike söz konusu. Bunu saklamak mümkün değil. Ama biz bu takıma ve hocamıza güveniyoruz. Geçtiğimiz dönemde de bazı sıkıntılar yaşadık ama birlik ve beraberliğimiz bu sıkıntıları aşmamızı sağladı. Yine aynı birlik ve beraberlik ile yolumuza devam edeceğiz ve korkulu bir rüya görülmeyecek sezon sonunda.” cevabını verdi.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.