Gümüşkapı, yenilenen yüzüyle hizmete açıldı

Gümüşkapı, yenilenen yüzüyle hizmete açıldı

Konyada 1987 yılından bu yana hizmet veren Sauna Gümüşkapı, yenilenen yüzüyle tekrar misafirlerinin hizmetine açıldı.

Değişen beğenileri karşılama ve modern teknolojilere ayak uydurabilme amacıyla saunayı sürekli yenilediklerini aktaran Gümüş Kapı Sauna ve oto İşletmesi Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, “Müşteri memnuniyetini mümkün olan en üst seviyeye çıkartmak için geçtiğimiz günlerde tekrar başlatılan yenileme çalışmalarının ardından kapılarını açan Sauna Gümüşkapı, Konya’nın seçkin mekânlarından birisi haline geldi” ifadelerini kullandı. Misafirlerini rahat, ferah, temiz, kalabalıklardan ve stresten uzak, hem spor yapabilecekleri, hem dinlenebilecekleri hem de eğlenebilecekleri bir mekânda ağırlamak istediklerini dile getiren Katırcı, bu amaçla birçok yeniliğe gittiklerini belirtti. Katırcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Deneyimli ve eğitimli personeli, konusunda uzman yönetici kadrosu ile sektöre öncülük etmeye devam eden Sauna Gümüşkapı, misafirlerine en kaliteli hizmeti sunmaya devam ederken, yenilikleri de takip etmeye devam edecektir.”

Sauna Gümüşkapı İşletme Müdürü Mustafa Eray ise saunanın yerinde ve gereği gibi kullanılmak şartıyla insan sağlığına büyük yararlar sağladığını söyledi.
Saunanın yalnız belirli hastalıklara değil, sağlığı yerinde olan, fakat çalışma hayatının büyük bir kısmını büroda geçiren, işi dolayısıyla yeterli kadar hareket edemeyen, fiziki aktivitelerden yoksun kimlere de faydalı olduğunun altını çizen Eray, “Haftada 2-3 defa yapılan sauna ile vücut yorgunluğu giderilmiş, zindelik kazınılmış olup, uyku düzene girer”dedi.
 2 adet saunası ile misafirlerini ağırlayan Sauna Gümüşkapı, aynı anda 150 kişiye hizmet verme kapasitesine sahip. Sauna bünyesinde buhar odası, kese odası, masaj salonu, şok havuzu, fitness salonu, masa tenisi salonu, kuaför, vitamin cafe mevcut.
5 yıldızlı Vitamin Cafe’de; sıkma meyve suları, alkolsüz kokteyller, sıcak-soğuk içecekler, fast-food, dev ekranda maç keyfi gibi hizmetler sunuluyor. Yıl boyunca düzenlenen çeşitli kampanyalarla da misafirlerine hizmetin en iyisini sunmaya çalışan sauna, avantajlı ödeme seçenekleri ve Sauna Gümüşkapı Clup Kart gibi hizmetleriyle müşterilerine kolaylıklar sunuyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum