Gümüşhane Bahar Koleji Teog’da Dereceye Giren Öğrencilerini Ödüllendirdi

Gümüşhane Bahar Koleji Teog’da Dereceye Giren Öğrencilerini Ödüllendirdi

Gümüşhane Özel Bahar Koleji, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi. 8. sınıflar arasında yapılan TEOG sınav sonuçlarına göre il 1.'si İbrahim Kadri Uçan ve ilk 10’a giren...

Gümüşhane Özel Bahar Koleji, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi. 8. sınıflar arasında yapılan TEOG sınav sonuçlarına göre il 1.'si İbrahim Kadri Uçan ve ilk 10’a giren öğrenciler için okul bahçesinde kutlama yapıldı.

Özel Bahar Koleji Müdürü Yakup Yağcı, sınava 1 milyon 200 bin öğrencinin girdiğine dikkat çekerek, öğrencilerinin, Bakanlık tarafından açıklanan yerleştirme puanı sonuçlarına göre önemli başarıya imza attıklarını ifade etti. Yağcı, şöyle dedi: "TEOG olarak adlandırılan Ortaöğretim'e geçiş sınavlarında öğrencimiz İbrahim Kadri Uçan 495,0235 puan alarak il 1.'si oldu. İl genelindeki ilk 10’da 4 öğrencinin okulumuzdan çıkması ayrıca memnuniyet vericidir. Öte yandan, okulumuz 428,062 puanla kitlesel olarak da Gümüşhane'de il 1.'si olmuştur. Bize bu gururu yaşatan öğrencilerimize, ailelerine, öğretmen ve idare kadromuza teşekkür ediyorum. Her bir öğrencimiz ülkenin bayrağını dalgalandırma, devletimiz ve milletimize hizmet etme, doğruluk, dürüstlük, fazilet ve erdem çalışkanlık gibi değerlere bağlı kalarak gelecek adına bizlere ümit vermektedirler. Biz de bu başarılarından dolayı kendilerini ödüllendirmek istedik."

TEOG sınavında Gümüşhane il 1.'si olan İbrahim Kadri Uçan da “Öncelikle aileme ve öğretmenlerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çok emek gösterdik ve emeğimizin karşılığını aldık.” şeklinde konuştu.

Konuşmalarından ardından, GÜEDER Başkanı Aydın Bayrak, Gazeteci Yazar Turan Tuğlu ve okul idarecileri tarafından dereceye giren öğrencilere ödül verilmesiyle program sona erdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.