Güler ve Gümüşel şampiyon oldu

Güler ve Gümüşel şampiyon oldu

Hatayda düzenlenen okullar arası şampiyonaya Beyşehirden 4 sporcu katıldı. Beyşehirli sporcuların 4ü de Konyaya derece kazandırırken ilçeye döndü

Hatay’da düzenlenen okullar arası şampiyonaya Beyşehir’den 4 sporcu katıldı. Beyşehirli sporcuların 4’ü de Konya’ya derece kazandırırken ilçeye döndü. Beyşehir Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Samet Gümüşel 55 kiloda mücadele verirken, finalde Adana bölgesinden Hasan Kan’ı yenerek Türkiye şampiyonluğunu kazandı. Aynı okulda öğrenim gören Mustafa Güler de 73 kiloda madalya şansı ararken, finalde İstanbul bölgesinden Baki Sıvcak’la karşılaştı. Rakibini yenmeyi başaran Güler 73 kiloda Türkiye birincisi oldu. Beyşehir Endüstri Meslek Lisesi’nde öğrenim gören bir başka sporcu olan Orhan Döğer ise 63 kiloda bronz madalya elde ederek Türkiye üçüncüsü oldu. 63 kilo bayanlarda mücadele veren Özel Başak Lisesi öğrencisi Beyşehirli tekvandocu Maide Nur Uysal da şampiyonada bronz madalya kazanan bir başka isim odu.

ÜNİVERSİTELİ TEKVANDOCULAR 3.OLDU

12. Üniversiteler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye Erkeklerde takım halinde 3. olurken, Konyalı sporcu Yunus Sarı altın madalya kazandı. Selçuk Üniversitesi’nde öğrenim gören Yunus Sarı’nın dünya şampiyonu olması Beyşehir’de büyük sevinç yarattı. Genç sporcu’yu tebrik eden Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı; “Yunus Sarı elde ettiği başarı ile göğsümüzü kabarttı. Kendisini, ailesini, emeği geçen hocalarını tebrik ediyorum. Gençlerimizin uluslar arası arenalar da elde ettikleri başarılar daha genç sporcularımızı da teşvik ediyor. Sporcumuza bundan sonra da başarılar diliyorum” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.