Grupta son 90'ımız

Grupta son 90'ımız

Torku Konyaspor, bugün Ziraat Türkiye kupasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Torku Arena’da oynanacak maç saat 18.15’de başlayacak

Maçta Manisa bölgesinden Çağatay Şahan düdük çalacak. 
 
Spor Toto Süper ligde Eskişehirspor galibiyetiyle moral kazanan ve güven tazeleyen yeşil-beyazlı taktımda, H grubunda Gençlerbirliği ile yapılacak maçın hazırlıkları dün taktik antrenmanla tamamlandı. Kartallar, maça ligde süre almayan futbolcuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile çıkacaklar. Torku Konyaspor’un gruptan çıkabilmesi için bugün Gençlerbirliği’ni yenmesi gerekmekte.   
Torku Konyaspor, gruptan çıkması halinde kupada Galatasaray ile eşleşecek. Bu nedenle Gençlerbirliği maçına önem veren yeşil-beyazlılar, bugün Gençlerbirliği’ni taraftarlarının vereceği destekle yenerek turu geçmeyi amaçlıyor.  Bu karşılaşmanın biletleri Pazartesi günü satışa çıkartıldı. Sporseverler karşılaşmayı 10 ila 100 TL arasında değişin ücretlerle izleyebilecekler. Konuk takım bilet ücretleri ise 30 TL olarak açıklandı. 
Manisa bölgesi hakemi Çağatay Şahan, bu sezon Kartal’ın ikinci maçına çıkacak. Şahan, süperi ligde daha önce 6. hafta da oynanan ve 0-0 sonuçlanan Başakşehir maçında da görev yapmıştı. 
Torku Konyaspor ile Gençlerbirliği bugün 27. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce yapılan 26 maçın 6’sını Konyaspor, 12’sini Gençlerbirliği kazandı ve 8 maçta berabere sonuçlandı. İki takım arasında bu sezon ligde ve kupada oynanan iki maçta da Gençlerbirliği galip geldi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.