Göztepe taraftarından çirkin hareketler

Göztepe taraftarından çirkin hareketler

Atiker Konyaspor’un Göztepe ile oynadığı maçta rakip takım taraftarları karşılaşma boyunca manevi tüm değerlere küfür ederken maçtan sonra ise stadyumda koltukları aynaları, kapıları, klozetleri ve çeşmeleri kırdı.

Göztepe taraftarı maçın ardından kendilerine ait bölümdeki Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki koltukları aynaları, kapıları, klozetleri ve çeşmeleri kırdı. Tuvaletleri savaş alanına çevirdi. Misafir takım taraftar grubunun tribünleri terk etmesinin ardından stat yetkilileri ve federasyon temsilcisi tarafından yapılan hasar tespiti sonrasında; tribündeki çok sayıdaki koltuk parçalanırken klozet kapaklarının, aynaların kapıların ve kantin mobilyalarının kırıldığı görüldü.

Ayrıca pisuvarların kullanılmaz hale getirildiği, muslukların kırıldığı ve sabunlukların söküldüğü tespit edildi. Misafir takım tribünündeki muslukların parçalanmasının ardından sular uzun süre tuvaletlerdeki zeminine aktı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) gözlemcisinin hasar tespit tutanağı sonrasında taşkınlık yapan Göztepe taraftarları için işlem başlatılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.