Gözler Turgutluda

Gözler Turgutluda

İkinci yarının geride kalan dört haftasında sadece iki puanı hanesine yazdıran Konya Şekerspor, ligin 22. haftasında Turgutlusporu ağırlayacak

İkinci yarının geride kalan dört haftasında sadece iki puanı hanesine yazdıran Konya Şekerspor, ligin 22. haftasında Turgutluspor’u ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar hazırlıklarına dün başladı

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 22. haftasında Turgutluspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta sonu Bilecik deplasmanında Bozüyükspor’a mağlup olan yeşil-beyazlılar Turgutlu maçının hazırlıklarına bir günlük izinin ardından dün başladı. Recep Konuk Tesisleri’nde dün bir araya gelen Şekerspor, antrenman öncesinde yaptığı toplantıda geride kalan dört haftalık periyodu değerlendirdi. Futbolcularına bu maçlarda yapılan hatalar konusunda bilgiler aktaran teknik adam Mustafa Çapanoğlu, tüm bunların geride kaldığını ve Şekerspor’un yeni bir çıkışın başlangıcını yapması gerektiğini futbolcularına aktardı.

Toplantının ardından yaptığı tek idmanla günü tamamlayan yeşil-beyazlılar, bugün öğleden sonra bir çalışma daha gerçekleştirecek. Şekerspor, yarın ise Turgutlu maçının teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını yapacak. Bozüyük maçı öncesinde Bilecik’e eksiklerle giden Şekerspor, bu maçta bir futbolcusunu daha kaybetti. Bugsaşspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan İlkay ve yine bu maçta kırmızı kart gören Fatih’ten sonra geçtiğimiz Pazar günü 4. sarı kartı gören Ertan Koç, Turgutlu maçında yer alamayacak. Ertan’ın gördüğü kartın ardından Şekerspor’da ceza sınırında bulunan futbolcu sayısı dörde indi. Konya Şekerspor’da İshak Çakmak, Mehmet Balban, Ömer Ali Şahiner ve Özgür Çelik ceza sınırında bulunan isimler.

İkinci yarıya yeni transferlerle birlikte büyük umutlarla başlayan Şekerspor, ilk dört haftayı geride bıraktı ve hanesine sadece iki puan yazdırdı. Kimi zaman zorlu hava şartlarına, kimi zaman da hakemlerin kötü yönetimleri ile karşı karşıya kalan yeşil-beyazlılar, neticede ikinci yarıda da istediği sonuçları alamadı ve ligin üst sıralarına doğru tırmanamadı. 2-1’lik Bozüyük yenilgisi ile 23 puanda kalan Şekerspor, hem 3-1’in rövanşını alamadı hemde 12. sıradaki yerini 21. haftada da değiştiremedi. Ligin 22. hafta programı ise şöyle: Ofspor-Bozüyükspor, Konya Şekerspor-Turgutluspor, Tokatspor-Tepecikspor, Gaziosmanpaşa-Şanlıurfaspor, Diyarbakırspor-Çorumspor, Balıkesirspor-İskenderun Demir Çelikspor, Yeni Malatyaspor-Kocaelispor, Pendikspor-Bugsaş.

Öte yandan Konya Şekerspor bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geleceği, Turgutluspor ile ligin ilk yarısında deplasmanda karşı karşıya geldi. Lig’in 5. haftasına dahil oynanan maçtan Şekerspor, 2-1’lik yenilgi ile ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar bir taraftan bu skorun rövanşını almak isterken bir diğer taraftan da iyi bir çıkışın başlangıcını yapmayı hedefliyor. Geride kalan 21 hafta sonunda 11 galibiyet 6 mağlubiyet ve 3’de beraberlik alan Turgutlu 36 puanla ligin 6. sırasında yer alıyor. Turgutlu rakip kalelere 31 gol atarken kalesinde ise 19 gol gördü. Şekerspor ise geride kalan haftalarda 6 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 5’de beraberlik aldı. Yeşil-beyazlılar 25 gol kaydederken kalesinde ise 27 gol gördü.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.