Gözler transferlerde

Gözler transferlerde

Olağanüstü genel kurul telaşesini bitiren Konyaspor’da yeni yönetim kolları transfer için sıvadı

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, Peru Ligi takımlarından Alianza Lima’da oynayan Kolombiyalı orta saha oyuncusu Johnnier Montano Caicedo ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Dün yapılan olağanüstü kongrede yeniden başkan seçilen Karapınar, yaptığı açıklamada, yeni sezonda güçlü bir ekip kurmak için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bildirdi. Kongrenin Konyaspor’a yakışan şekilde yapıldığını ifade eden Karapınar, “Yeni yönetimle Konyaspor’u en yüksek seviyeye çıkarmak istiyoruz. Bunun için bütün gücümüzle çalışacağız” dedi. Konyaspor’a her anlamda kalite getirmek istediklerini belirten Karapınar, Konyaspor ailesi olarak Konyaspor’a hizmet etmek ve başarılar kazanmak istediklerini söyledi. Transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Karapınar, Peru Ligi takımlarından Alianza Roma’da oynayan Kolombiyalı ofansif orta saha oyuncusu Montano ile görüşmelerin devam ettiğini kaydetti. Karapınar, görüşmelerde son aşamaya gelindiğini, en geç birkaç gün içinde bu transferden olumlu veya olumsuz bir sonuç alacaklarının altını çizdi.

ŞAMPİYONLUK SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

Bir yıl önce göreve geldiklerinde Konya'nın ve Konyaspor camiasının büyüklüğünü de göz önüne alarak bir söz verdiklerini ifade eden Bahattin Karapınar, "Allah'a şükürler olsun bu sözümüzü tuttuğumuz için çok mutluyuz. 25 milyon Türk Lirası borç ile devraldığımız kulübümüzü, hiç bir geliri olmadan ve var olan gelirlerine de temlik konulduğu bir zamanda hem takımımızın parasını ödedik, hem de mevcut borçtan yaklaşık 1,5 milyon Türk Lirası eksilttik. Bunun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese, Ömer Atiker'e ve Atiker ailesine, Süleyman Işıkçeviren'e tüm yöneticilerimize ve bize katkı sağlayanlara teşekkür ediyoruz" dedi.

Konyaspor'un şampiyon olması için emek sarfettiklerini ve kötü günde bile bu hedeflerinden en ufak bir sapma olmadığını da sözlerine ekleyen Karapınar, "Vicdanımız rahat. Niye rahat. Çünkü verdiğimiz sözü tuttuk. Bu şampiyonluk nişanesinin ömür boyu bizimle birlikte kalacağını biliyoruz. Bunun huzuru ve mutluluğu tarif edilemez bir duygu" şeklinde görüş bildirdi.

Karapınar, "Biz Süper Lig'e çıkarken Konya şehri play-off maçlarına kadar tedirgindi. Lige çıkacağımıza inanamadı. Ama 3 maçlık dönemde yakaladığımız sinerji hedefimize ulaştırdı. Şampiyon olurken Konyaspor'un 1 lirasına halel getirtmedik, bundan sonra da getirmeyeceğimizin bilinmesini isterim. Öncelikle Süper Lig'de kalıcı, daha sonrasında yukarılara oynayan, taraftarıyla bütünleşerek bunu gerçekleştireceğine inandığımız bir kulüp için çalışacağız. Konyaspor'da artık her yönde kalitenin yükseleceğinin sözünü veriyoruz. Geçen yıldan daha zor bir görevi aldığımızı biliyoruz. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğimize dair söz veriyoruz..."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.