Gözler Trabzon’da

Gözler Trabzon’da

İstanbul Büyükşehir karşısında alınan galibiyet ile hedefine emin adımlarla ilerleyen Üniversite’de yüzler gülüyor. Sarı-mavililer Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam ediyor

Hasan Özmeriç yönetiminde çıktığı ilk maçta İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni deplasmanda mağlup edip üst üste 3. galibiyetini alan sarı-mavililer, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Trabzon maçına kilitlendi. Zorlu maçın hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdüren temsilcimizde herhangi bir eksik olmadığı bildirildi. Hafta sonu İstanbul deplasmanında Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelen sarı-mavilileri bu maçta da yalnız bırakmayan yöneticiler, bu maçta alınan sonuçtan ve ortaya konulan oyundan duydukları mutluluğu dile getirerek, “Sporcularımız hafta içerisinde yapılan koç değişikliğinin ardından tamamen yeni ve değişik oyun setleri ile bu maçta mükemmel bir mücadele verdiler. Teknik heyetimizin ve sporcularımızın inancı ile yönetim olarak üniversite ve Konya ya sezon sonunda hedeflediğimiz mutluluğu yaşatacağız” dedi.

Selçuk Üniversitesi Antrenörü Hasan Özmeriç, Konya’ya gelmesindeki en büyük etkenin takım olarak şampiyonluğa inancın olduğunu söyledi. Özmeriç, “Burada başarıya, şampiyonluğa inanmışlığın en büyük göstergesine şahit oldum. Yönetim ve sporcuların bu kadar inanmış olması ve kenetlenmeleri beni Konya’ya getiren en büyük etken oldu. Bu maçta da bunu çok iyi gördüm. Sporcularım ve İstanbul deplasmanında bizleri yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyeleri ile inancımızı sahaya yansıttık. Konya’ya gelirken de söylediğim gibi ben düzen basketboluna inanan bir insanım. Kendi setlerimizi ve oyun sistemimizi iki günlük bir çalışma ile sahaya sürdük. Sporcu arkadaşlarım inançları ile bunu başardılar. Başarmaya gayret ettiler. 4-5 hafta sonra kendi sistemimizi göreceğiz. Ondan sonra da Selçuk Üniversitesi şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu oyunu ile taraflı tarafsız herkese gösterecek. Tüm sporcularımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında ki istekli arzulu ve inançlı oyunlarından dolayı kutluyorum” dedi.
YÖNETİM TAKIMI YALNIZ BIRAKMIYOR
Selçuk Üniversitesi basketbol takımı TB2L A grubunda ki iddiasını sürdürürken yönetim de takımı hiçbir deplasmanda yalnız bırakmıyor. Hafta sonu İstanbul deplasmanında Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelen sarı  mavilileri bu maçta da yalnız bırakmayan Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı  yönetim kurulu üyeleri Okan Ekesoy, Mustafa Azman ve Uğur Özteke bu maçta alınan sonuçtan ve ortaya konulan oyundan duydukları mutluluğu dile getirerek. Sporcularımız hafta içerisinde yapılan koç değişikliğinin ardından tamamen yeni ve değişik oyun setleri ile bu maçta mükemmel bir mücadele verdiler. Teknik heyetimizin ve sporcularımızın inancı ile yönetim olarak üniversite ve Konya ya sezon sonunda hedeflediğimiz mutluluğu yaşatacağız dediler. İstanbul maçının kafile Başkanı iş adamı Okan Ekesoy ise bu maçın pek çok bakımdan çok önemli olduğunun altını çizerek. Bu takım inşallah sezon sonunda yeniden Beko Basketbol ligine dönerek gücünü gösterecektir dedi
CEMAL E AİLE MORALİ
Üniversite’nin başarılı ve sevilen oyuncusu Cemal İstanbul deplasmanında oynanan Büyükşehir Belediye maçında tribünlerde ailesinin desteği ile büyük moral buldu Selçuk Üniversitesinin İstanbul deplasmanında Büyükşehir Belediyesi ile oynadığı zorlu maçta sahada en çok sevinen ve mutlu isimlerin başında karşılaşmayı tüm ailesinin izlediği Cemal geliyordu. Sarı mavili takımın başarılı oyuncusu Cemal İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sahada kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışırken karşılaşma boyunca maçı büyük bir heyecanla takip eden ailesi de karşılaşmanın bitiş düdüğü ile görülmeye değer bir mutluluk yaşadılar. Maçtan sonra önce takım arkadaşları ile sevincini paylaşan tecrübeli oyuncu daha sonra tribünlere koşarak ailesi ile hasret giderdi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.